Masz rację Jolu o zdrowie naszych M trza dbać
Ogród -mój azyl cz.1
- JolantaG
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witajcie kochani w ten chłodny sobotni poranek .U mnie śniegu mnóstwo ,ale słoneczko na reszcie się pokazało .Nie widziałam go już od dłuższego czasu .Może humorek mi się poprawi .
Moi panowie wybyli na rozgrywki halowe ,córka wraca z gór dopiero jutro ,więc będąc sama cóż mogę robić .Oczywiście forum .Obiadek już się pichci ,a ja spędzam czas z wami .
Jutro wybieram się na Wrocław i Leśnice .M jedzie do klienta ,a mnie mam nadzieję ,że samą zostawi gdzieś w jakimś markecie ogrodniczym
Jadę z nim ,niby to po panele do salonu [to jest wersja dla niego ],ale bardziej mnie interesują zakupy ogrodnicze .Jeśli przy okazji uda się kupić panele ,to będę przeszczęśliwa .

Moi panowie wybyli na rozgrywki halowe ,córka wraca z gór dopiero jutro ,więc będąc sama cóż mogę robić .Oczywiście forum .Obiadek już się pichci ,a ja spędzam czas z wami .
Jutro wybieram się na Wrocław i Leśnice .M jedzie do klienta ,a mnie mam nadzieję ,że samą zostawi gdzieś w jakimś markecie ogrodniczym
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Jolu ja mam tyle lilii a jak pojadę do sklepu ogrodniczego to i tak kupuję chociaż po 3 cebulki za każdym razem.Dziś oczywiście też wzięłam .JolantaGraj pisze:Dziękuje dziewczyny za miłe słowa.Mam zamiar przede wszystkim dokupić jeszcze lilii ,bo ich nigdy za wiele ,ale myślę też o ciemiernikach i nie tylko .Zobaczymy co tam będą mieli .Jeszcze wielu roślinek brakuje w moim ogrodzie .
Genia
- JolantaG

Cieszę się ,że ci się u mnie spodobało .Cynthia pisze:Jolu ,przyszłam na spacerek do Twojego ogrodu i napraw bardzo mi się spodobało..... Masz wszystko o czym marzyć można: staw,las no i sam ogród jaki piękny....![]()
Pozdrawiam
Zapraszam ponownie .
Od wiosny przybędzie mi wiele roślinek ,więc mam nadzieję ,że będzie jeszcze piękniej .
- JolantaG

Pochwal się Geniu co tam jeszcze dzisiaj kupiłaś .Szkoda,że nie mieszkam bliżej ciebie ,bo masz świetnie zaopatrzone sklepy .U mnie takich nie ma .e-genia pisze:Jolu ja mam tyle lilii a jak pojadę do sklepu ogrodniczego to i tak kupuję chociaż po 3 cebulki za każdym razem.Dziś oczywiście też wzięłam .JolantaGraj pisze:Dziękuje dziewczyny za miłe słowa.Mam zamiar przede wszystkim dokupić jeszcze lilii ,bo ich nigdy za wiele ,ale myślę też o ciemiernikach i nie tylko .Zobaczymy co tam będą mieli .Jeszcze wielu roślinek brakuje w moim ogrodzie .
Genia