Ogórki do likwidacji, ale pomidory nadal rosną i dojrzewają na dworze.
Halszko Twoje przetaczniki na glinie dłużej budują korzenie, wiosną na pewno pokażą dużo kwiatów.

Różowa jeżówka to SunSeekers 'Salmon'. Powinna być wysoka, ale jak zwykle skarlana w produkcji. To trzecia próba jej wprowadzenia do ogrodu.
 Na pewno ostatnia. Mam dwie z tej serii, 'Apple Green'  i 'White Perfection', świetnie się rozrastają.
  Na pewno ostatnia. Mam dwie z tej serii, 'Apple Green'  i 'White Perfection', świetnie się rozrastają.   
 Wykopałam odrosty chryzantemy Starlet i ładnie zakwitła na początku lipca. Ścięłam, a ona znowu ma pąki.
 Już czeka na nową właścicielkę.
 Już czeka na nową właścicielkę.  

Iguś Rubrum już kilka razy miałam, ale przechowywałam ściętą,
 nie przeżyła zimy w nieogrzewanym  garażu. Teraz zetnę tylko kłosy, może się uda.
 nie przeżyła zimy w nieogrzewanym  garażu. Teraz zetnę tylko kłosy, może się uda.Siewki ciemierników odmianowych nie powtarzają cech. Matka ma pełne kwiaty, ale o gładkich płatkach. Pierwsze kwiatki siewek są niemiarodajne, dopiero kolejne lata pokażą jaki docelowy kształt będą mieć.
Nadal czekam na opady, bo sucho bardzo w ogrodzie.

Dostałam chyba dziesięć lat temu jedną siewkę i cały czas się pojawia.
  Dostałam chyba dziesięć lat temu jedną siewkę i cały czas się pojawia. 

Zapomniałam w odpowiedziach na temat jeżówek, że trzeba wytrzepywać jak najwięcej torfu, w którym są sadzone w szkółkach.
  Zapomniałam w odpowiedziach na temat jeżówek, że trzeba wytrzepywać jak najwięcej torfu, w którym są sadzone w szkółkach. 

Natomiast biała daje radę.
 Natomiast biała daje radę.  

Chyba na razie pójdą do donic i będę testować w przyszłym roku gdzie im będzie dobrze.
 Chyba na razie pójdą do donic i będę testować w przyszłym roku gdzie im będzie dobrze.