Moja działka 9
- Florian Silesia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lip 2016, o 19:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moja działka 9
Będę się powtarzał ale niezwykłe bogactwo roślin pokazujesz! Szczególnie moją uwagę przykuły płomyki wiechowate. Mają niezwykłe kolory no i to czego nie widać - ten zapach!
Starsze odmiany liliowców lubię najbardziej i sam na nich bazuję. Klasyczne piękno!
Starsze odmiany liliowców lubię najbardziej i sam na nich bazuję. Klasyczne piękno!
- slila1
- Od: 18 maja 2009, o 19:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marysiu - mar33 dziękuję za miłe słowa. Niestety działka z roku na rok chyli się ku upadkowi. Na razie jeszcze tam zaglądam, ale już coraz rzadziej. Nie wiem co będzie dalej.
Jurku - Locutus dziękuję, jesteś bardzo miły. Tak, roskea to piękna roślina. Moja rośnie w doniczce i na zimę zabieram ją na przechowanie do piwnicy. Wczesną wiosną wymieniam ziemię i wędruje z powrotem na działkę.
Florianie - Florian Silesia dziękuję za pochwałę roślin, zostało ich już niewiele, ale na razie jeszcze coś tam kwitnie. Z kolekcji moich płomyków wiechowatych zostały tylko pojedyncze egzemplarze, najładniejszych już nie ma. Liliowce na razie dobrze sobie radzą i w tym roku kwitły na bogato.
Letnie widoki z mojej działki

Jurku - Locutus dziękuję, jesteś bardzo miły. Tak, roskea to piękna roślina. Moja rośnie w doniczce i na zimę zabieram ją na przechowanie do piwnicy. Wczesną wiosną wymieniam ziemię i wędruje z powrotem na działkę.
Florianie - Florian Silesia dziękuję za pochwałę roślin, zostało ich już niewiele, ale na razie jeszcze coś tam kwitnie. Z kolekcji moich płomyków wiechowatych zostały tylko pojedyncze egzemplarze, najładniejszych już nie ma. Liliowce na razie dobrze sobie radzą i w tym roku kwitły na bogato.
Letnie widoki z mojej działki

- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lidziu mimo przeciwności losu działka kwitnie i cieszy
U nas wszystko wyschło i sił brakło

U nas wszystko wyschło i sił brakło

Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- Locutus
- Od: 17 kwie 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Że też Ci się tak chce na zimę wykopywać…
Pokazałaś tyle cudów, że nie sposób wszystkiego pochwalić… Szczególnie urzekła mnie naparstnica wełnista. Piękna roślina. No i Twoje trojeści też super. Fajne kłosy na baptysji – widzę, że nasionka będą! No i szczeć bardzo majestatycznie wygląda.
Pozdrawiam!
LOKI
Pokazałaś tyle cudów, że nie sposób wszystkiego pochwalić… Szczególnie urzekła mnie naparstnica wełnista. Piękna roślina. No i Twoje trojeści też super. Fajne kłosy na baptysji – widzę, że nasionka będą! No i szczeć bardzo majestatycznie wygląda.
Pozdrawiam!
LOKI