A wieś i tak górą
Ćmówki z PESTKĄ@
Witajcie dziewczynki.Ciesze sie ,ze mnie odwiedzilyście.Niewiele sie dzieje na moim wątku,ale to nic
.Musiala bym sie obfocić każdym pędem kwiatowym,a nie chce zasmiecac forum.Pochwalę sie jednak.Wczoraj pojechałam do Gorzowa z mężem (chcial kupic jakąś maszyne spawalniczą czy coś) Weszłam do OBI i......na stojakach wjechały storczyki za 19,90.Obiecałam sobie ,ze żadnego już,ze zainwestuje w doniczki(po nie własnie weszlam do OBI) No niestety,a może raczej na odwrót wyszłam ze storczykiem.W zyciu takiego nie widziałam,na żadnej fotce,na żadnym forum(może przeoczyłam ).Pochwale sie nim jak zrobię fotkę
Ale jestem szczęśliwa,ze go mam 
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Były z mazami,w kropki,ciapki ,kreski.Kolory obłedne,niestandardowe.Był nawet brązowy z zielonymi nerwami.Cudnie wygladał,ale kwiatki miał małe.Wszystkie storczyki były rozgałezione na pędzie kwiatowym.Ja mam nierozgałezionego.Wziełam go z powodu koloru.Nie dosć ,ze ma obłedne kolorki,wyglada cudnie ,to jeszcze jest jakiś taki mięsisty i sie błyszczy takimi małymi drobinkami.Jakby go ktoś srebrem obsypał.Storczyków bylo naprawde duzo,ale ja wyszłam z jednym ,bo nie mam miejsca na dublowanie kolorów nawet tych podobnych do siebie.Teraz szukam perełek
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
ale ja ci zazdroszczę... masz z mazami i często je spotykasz, a ja nie mam ŻADNEGO i nigdzie ich nie umiem spotkać. to takie niesprawiedliwe... nie uda mi się go kupić, za rzadko jestem w jakiś sklepach, ale co ja na to poradzę, że są tak daleko. ja też teraz szukam oryginalnych (ostatnio zaczęły mi się podobać gatunkowe, ale niestety są bardzo rzadkie i pewnie też nie uda mi się żadnego zdobyć). ale taki z mazami... muszę go mieć!!!PESTKA@ pisze:Były z mazami,w kropki,ciapki ,kreski.Kolory obłedne,niestandardowe.Był nawet brązowy z zielonymi nerwami.Cudnie wygladał,ale kwiatki miał małe.Wszystkie storczyki były rozgałezione na pędzie kwiatowym.Ja mam nierozgałezionego.Wziełam go z powodu koloru.Nie dosć ,ze ma obłedne kolorki,wyglada cudnie ,to jeszcze jest jakiś taki mięsisty i się błyszczy takimi małymi drobinkami.Jakby go ktoś srebrem obsypał.Storczyków bylo naprawde duzo,ale ja wyszłam z jednym ,bo nie mam miejsca na dublowanie kolorów nawet tych podobnych do siebie.Teraz szukam perełek
-
Blue Monkey
- 500p

- Od: 31 gru 2008, o 20:04
- Jeanne
- 1000p

- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Rety, Pestko, ale mi narobiłaś smaka na wycieczkę do OBI
ale to w najbliższym czasie nierealne, dopiero za tydzień
jestem bardzo ciekawa co też za cudo kupiłaś
jestem bardzo ciekawa co też za cudo kupiłaś
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
-
Blue Monkey
- 500p

- Od: 31 gru 2008, o 20:04
BLUE MONKEYpytałas o miksture czy działa.Ja smaruje sokiem pomidorowym własnej produkcji .Nie wiem czy to jest spowodowane sokiem ,czy może po prostu czas był ,zeby sie obudzilo oczko,Nie wiem co to jest czy pęd kwiatowy ,czy może keiki,Zobaczymy jak podrośnie.Najwazniejsze ,ze kwas pomidorowy nie spowodował innych neprzewidzianych konsekwencji.Wyglada to tak;