Kaktusy Rosiowej
- rosiowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 cze 2008, o 15:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Chyba po prostu dziś jest kumulacja wszystkiego. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej....
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- Ewelina
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Gosiu 
Rozumiem ,że jesteś przytłoczona kłopotami. Czasem tak się zbiegają, że nie widać ich końca...A na dodatek o tej porze roku jesteśmy szczególnie podatni na SAD ( seasonal affective disorder ) czyli depresję jesienno- zimową
To akurat łapie mnie co roku o tej porze, zwłaszcza , gdy ranki są ponure,zimne , szare i paskudne...
Nie ma wyjścia - powiedz sobie : "Nic to !" i spróbuj zastosować roślinno- kwiatowe " poprawiacze nastroju ". Czasem pomagają
Rozumiem ,że jesteś przytłoczona kłopotami. Czasem tak się zbiegają, że nie widać ich końca...A na dodatek o tej porze roku jesteśmy szczególnie podatni na SAD ( seasonal affective disorder ) czyli depresję jesienno- zimową
Nie ma wyjścia - powiedz sobie : "Nic to !" i spróbuj zastosować roślinno- kwiatowe " poprawiacze nastroju ". Czasem pomagają
- rosiowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 cze 2008, o 15:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzięki Kochani. 
Ewelinko, całkowicie masz rację. A co do pocieszaczy, to cały czas wyglądam na listonosza
. Zaczął się nowy dzień, myślę, że lepszy
.
Ewelinko, całkowicie masz rację. A co do pocieszaczy, to cały czas wyglądam na listonosza
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki