Kamil widziałam w jakimś wątku Twoją białą krzyżówkę u Ani ale już nie mogę jej znaleźć. Pamiętam tylko że mi się spodobała.
Dzisiaj zrobiłam oprysk Miedzianem na wszystkie drzewa i krzewy, miałam w dzień temperaturę +7 stopni i +3 stopnie w nocy, wiatr umiarkowany. Od jutra ma padać przez 4 dni a potem ma być na minusie więc to był dla mnie ostatni dzwonek na oprysk. Wysprzątnęłam kurnik i wywiozłam obornik na warzywnik.
Prace ogrodowe powoli się kończą i sezon się kończy, mój wątek też zmierza w tym samym kierunku.
Jeszcze minidwarfy na koniec pokażę jak się miewają. Podlewam wodą ze środkiem od chorób grzybowych i z nawozem, może będą żyć.
Najlepiej wygląda Ijuński.
Aztek, Vilmę i Venus też wysiałam po raz drugi, a to dlatego że miałam jeszcze w doniczkach krzaczki i zebrałam nasionka z takich przemarzniętych owoców. Wysiałam żeby zobaczyć czy są zdatne i czy wykiełkują. I jak widać nic im mróz nie zaszkodził, wschodzi las siewek. A co z tego wyjdzie finalnie ...Czas pokaże.
Proszę uprzejmie moderatorów o zamknięcie wątku. Kolejnego na razie nie zakładam.