I jeszcze chciałam napisać, że: Kobieto! Jakie Ty robisz fantastyczne zdjęcia!

Oj tak jak zawirusowana lilia to oby nie przeniósł się wirus na inne rośliny w pobliżu .
 Oj tak jak zawirusowana lilia to oby nie przeniósł się wirus na inne rośliny w pobliżu . 

Trzeba uważać ,po przyjeżdzie teraz z Kajetan myślałam ,że jestem
 Trzeba uważać ,po przyjeżdzie teraz z Kajetan myślałam ,że jestem  
   Małgosiu
 Małgosiu   A dziękuję
 A dziękuję   Ja rozumiem opóznienia w bywaniu tutaj .
 Ja rozumiem opóznienia w bywaniu tutaj . 

Ogromna to niespodzianka i przyjemność .
 Ogromna to niespodzianka i przyjemność .

[/url
[/url

A dziękuję ,że się przydam na coś
 A dziękuję ,że się przydam na coś   

,powroty do miasta.
 ,powroty do miasta.

)
 )  Też bezdomne
 Też bezdomne  

Nadal kwitną
 Nadal kwitną   

Nasza w donicy , 3 - y  letnia kwitnie ,choć wysmagana przez zimno i deszcz.
 Nasza w donicy , 3 - y  letnia kwitnie ,choć wysmagana przez zimno i deszcz.

że nie wspomnę o liliach
 że nie wspomnę o liliach   

,nie cięłam tej róży jeszcze bo to tegoroczny nabytek .
 ,nie cięłam tej róży jeszcze bo to tegoroczny nabytek . dziękuję ,kocham lato ,nie temperatury ,bo tych
  dziękuję ,kocham lato ,nie temperatury ,bo tych  

U mnie to kilka ognisk ,żeby to spalić.
 U mnie to kilka ognisk ,żeby to spalić.

Kwitnie pięknie, ale na wysokości 2 - 3 metrów. Jest u mnie jakby pienna. Boję się, że jak ją przytnę nisko to ją stracę. Zobaczymy jak Twoja będzie się rozkrzewiać.
 Kwitnie pięknie, ale na wysokości 2 - 3 metrów. Jest u mnie jakby pienna. Boję się, że jak ją przytnę nisko to ją stracę. Zobaczymy jak Twoja będzie się rozkrzewiać. 

Mam chyba 6 nowych zadołowanych ,
 Mam chyba 6 nowych zadołowanych , 

Czasami nas złość bierze ,a potem litość i tak to jest .
 Czasami nas złość bierze ,a potem litość i tak to jest . 

[/url
[/url

Beatko
 Beatko  witajcie czytający czasami coś u mnie .
 witajcie czytający czasami coś u mnie .

. Od jakiegoś czasu śledzę Twój wątek i podziwiam wspaniałe zdjęcia przyrody. Tak jak Ty i ja mam bzika na punkcie podglądania życia zwierząt. Jak tylko mogę, to je uwieczniam na fotografiach. Niestety jakość moich fotek jest marna. Twoje fotki piękne i profesjonalne. Chyba trzeba zakupić lepszy sprzęt.
. Od jakiegoś czasu śledzę Twój wątek i podziwiam wspaniałe zdjęcia przyrody. Tak jak Ty i ja mam bzika na punkcie podglądania życia zwierząt. Jak tylko mogę, to je uwieczniam na fotografiach. Niestety jakość moich fotek jest marna. Twoje fotki piękne i profesjonalne. Chyba trzeba zakupić lepszy sprzęt.   
  Mam kilka 5-cio litrowych wiszących karmników i kilka stojacych, więc jedno karmienie starcza srednio na 1,5-2 tygodnie. Wzięłam sobie na głowę kolejny obowiązek, ale trzeba pomagać biedakom przetrwać zimę
  Mam kilka 5-cio litrowych wiszących karmników i kilka stojacych, więc jedno karmienie starcza srednio na 1,5-2 tygodnie. Wzięłam sobie na głowę kolejny obowiązek, ale trzeba pomagać biedakom przetrwać zimę  .
 .