Dziękuję Ci więc za te zdjęcia

I widoki piękne!  Wasza górska pasja jest do pozazdroszczenia, wspaniale się wybrać w trasę i wędrować
  I widoki piękne!  Wasza górska pasja jest do pozazdroszczenia, wspaniale się wybrać w trasę i wędrować 

Właśnie po to robię zdjęcia- żeby zatrzymać czas.
  Właśnie po to robię zdjęcia- żeby zatrzymać czas. 

Moniko, podziwiam w zasadzie wszystko i wszystko mi się podoba. Twoje, Wasze podejście do życia. To o czym pisała Ivonar, o gwiazdach i trudnej drodze do nich. Tak bym chciała żeby ta maksyma była prawdziwa. Ja czekam na te gwiazdy i czekam. Robię swoje, ale chyba nie pełną parą. Może potrzeba mi mocnego kopa. Ale wracam do Twoich postów. Działka przepięknie wypielęgnowana, czysto i przejrzyście a jednak tak uroczo i angielsko. Pięknie
  Moniko, podziwiam w zasadzie wszystko i wszystko mi się podoba. Twoje, Wasze podejście do życia. To o czym pisała Ivonar, o gwiazdach i trudnej drodze do nich. Tak bym chciała żeby ta maksyma była prawdziwa. Ja czekam na te gwiazdy i czekam. Robię swoje, ale chyba nie pełną parą. Może potrzeba mi mocnego kopa. Ale wracam do Twoich postów. Działka przepięknie wypielęgnowana, czysto i przejrzyście a jednak tak uroczo i angielsko. Pięknie   No i te zbiory
  No i te zbiory   Tyyyle wszystkiego! Pięknie rośnie, ślimaki nie zjadają wszystkiego. I jeszcze będą ogórki i pomidorki. Ostatnio zastanawiałam się na podobnymi ozdobami do ogrodu. Pięknie wyglądają. Poczekam do nowej wypłaty i chyba kupię bo czaję się na nie od paru lat. Zaintrygowała mnie herbatka oksydowana, co to za herbatka? Czy chodzi o taką co zwalcza wolne rodniki? Pasje górska, znajomość gór i szlaków, wreszcie same wyprawy - coś wspaniałego!
  Tyyyle wszystkiego! Pięknie rośnie, ślimaki nie zjadają wszystkiego. I jeszcze będą ogórki i pomidorki. Ostatnio zastanawiałam się na podobnymi ozdobami do ogrodu. Pięknie wyglądają. Poczekam do nowej wypłaty i chyba kupię bo czaję się na nie od paru lat. Zaintrygowała mnie herbatka oksydowana, co to za herbatka? Czy chodzi o taką co zwalcza wolne rodniki? Pasje górska, znajomość gór i szlaków, wreszcie same wyprawy - coś wspaniałego! 

!
 !

Chciałam taki ogórd mieć- angielski uporządkowany bałagan i wielkopolski ordung. No jakoś tam się udało.
 Chciałam taki ogórd mieć- angielski uporządkowany bałagan i wielkopolski ordung. No jakoś tam się udało.

Wiem, ze już to pisałam kiedyś, ale naprawdę zadziwia mnie jak możliwe jest, że ślimaki nie zjadają sałaty i innych roślin i masz niezłe zbiory. No i fajne te rabatki są. A czy Twoje niezapominajki łapią mączniaka? U mnie dość szybko łapią i muszę szybko wyrywać je.
  Wiem, ze już to pisałam kiedyś, ale naprawdę zadziwia mnie jak możliwe jest, że ślimaki nie zjadają sałaty i innych roślin i masz niezłe zbiory. No i fajne te rabatki są. A czy Twoje niezapominajki łapią mączniaka? U mnie dość szybko łapią i muszę szybko wyrywać je.
 35 sztuk. W domu mam jeszcze 4
 35 sztuk. W domu mam jeszcze 4  20 sprzedam za symboliczny koszt nasion i ziemi koleżankom z pracy.
  20 sprzedam za symboliczny koszt nasion i ziemi koleżankom z pracy.