Faktycznie, ten nowy zakup to gymnolek. Tamte zdjęcia były niewyraźne i w oczy rzuciły mi się ciernie. Te przy świetle dziennym są idealnie wyraźne
Kaktusiki - Becia
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Beciu, widzę, że i Ty kochasz się w ferakach
.
Faktycznie, ten nowy zakup to gymnolek. Tamte zdjęcia były niewyraźne i w oczy rzuciły mi się ciernie. Te przy świetle dziennym są idealnie wyraźne
. o dokładniejszą identyfikację się nie pokuszę, bo nie mam daru do tego. Mam kilka typów, ale wolę poczekać na specjalistow i sprawdzić, czy moje rozważania szły w dobrym kierunku

Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- phoebs

- Od: 20 wrz 2008, o 01:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Beciu zazdroszczę wycieczki i wujka!
gymno super widziałam kiedyś takiego na allegro ale przegapiłam
pozdrawiam
Ania
gymno super widziałam kiedyś takiego na allegro ale przegapiłam
pozdrawiam
Ania
najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same...
Moja kolekcja kaktusów
pozdrawiam Ania
Moja kolekcja kaktusów
pozdrawiam Ania
- kati-1976

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
obejrzała sobie kilka fotek Gymnocalycium sagilionis i chyba masz rację Dorotko.miaaa pisze:Beciu może to g. saglionis![]()
![]()
![]()
![]()
:P
Becia sama musi to stwierdzić, porównując fotki z jej orginałem
Moje doniczkowce i sukulenty