Kaktusiaki Agii
- Agii
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 lip 2008, o 20:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Już teraz wiem ,że gymnolki będą u mnie rządzić
Na allegro zaglądam codziennie i zawzięcie gymno szukam. Jeszcze nie mam odwagi ich wysiewac . na razie poluję na gotowce
Jutro może zrobię rundę po mieście i w kwiaciarniach czegoś poszukam. Do tej pory były u mnie takie mrozy, że nie chciało mi się z ciepełka wychodzić.
Jutro może zrobię rundę po mieście i w kwiaciarniach czegoś poszukam. Do tej pory były u mnie takie mrozy, że nie chciało mi się z ciepełka wychodzić.
- Agii

- Od: 2 lip 2008, o 20:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pobiegałam po kwiaciarniach dopiero dzisiaj .W piątek moja wyprawa zakończyła się bardzo szybko. Jakieś 100 metrów od domu utknęłam w zaspie
Fajnie było, od kiedy mieszkam na wsi to tyle tu śniegu nie było
Nic ciekawego nie znalazłam ale i z pustymi rękami nie wróciłam.
37.?

38.Mammillaria kawinskiana ?

PS. Witaj Aneto
37.?

38.Mammillaria kawinskiana ?

PS. Witaj Aneto
- kati-1976

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Za tyle okazów, to niezbyt wygórowana sumaAgii pisze:Kati zamówiłam u p. Nalaskowskiego.Za ile to powiem tak: Zamawiałyśmy z sąsiadkami więc koszty przesyłki poszły na 3 . Do zapłaty miałam ok. 80 zł. Zakochałam się w Gymnusiach , zakupiłam wszystkie jakie miał w ofercie p. Nalaskowski. Teraz mam ich w sumie 13 sztuk
A cieszę się jak małe dziecko
Mam nadzieję, że im to nie zaskodzi,.
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"