Dzień się kończy, a ja padam, a było to tak, raniutko wstałam i pojechałam na działeczkę kosić trawę, miałam w planie pół działki dzisiaj i resztę kiedyś tam, jak będzie kolejne wolne, ale, że tak mi fajnie szło, a chłodno jeszcze było, to skosiłam całą
Do Was dziś nie zajrzę, nie mam siły, ale życzę fajnego weekendu
Elu jak tylko mam wolne i jestem na działeczce to i basenik zaliczam, tak gorąco, że schładzam się i jest fajnie
Dziękuję Aniu
Maryniu u nas po tych deszczach dwa dni i burzach ochłodzić się miało, ale nic z tego, dziś nadal gorąco
Iwonko dwa dni i dwie noce, gromy z jasnego nieba leciały, ale na działeczce nic na szczęście nie zepsóły, w Szczecinie co prawda trochę drzew powalonych, ale u mnie nie jest źle. O energię to ja Ciebie Iwonko bym mogła zapytać, a może wszystkie Iwonki tak mają
Senior witaj, ja ogród mam chyba od zawsze, ten od czterech, czy pięciu lat, nawet nie pamiętam, wszystkie roślinki małe i duże uwielbiam
Marysiu bo i ja nie wszystkie nazwy znam, albo też zapominam, dopiero po czasie mi się przypomina co jest, przykro mi, że tak Twój ogród jest doświadczany przez różne paskudztwa, a grad w Gorzowie to i nas przestraszył, na szczęście nas to minęło
Karolka ja za to mam choinkę różaną