, dawno mnie tu nie było, jednak już czas bym wróciła, tęskniłam za Wami, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie ciepło.
 , dawno mnie tu nie było, jednak już czas bym wróciła, tęskniłam za Wami, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie ciepło.Obecnie pracuję, nadal pracuję z czego bardzo się cieszę
 , problemy były są i będą, trzeba nauczyć się z nimi radzić, wnuki nam dorastają, więc i czasu z nami mniej spędzają. Działeczka stała się dojrzałą, choć w 2018 roku była troszkę zaniedbana, obiecuję sobie, że ten rok będzie dla niej, jeszcze tylko maleńki zabieg, który czeka mnie niebawem i już zajmę się nią jak na prawdziwą ogrodniczkę przystało
 , problemy były są i będą, trzeba nauczyć się z nimi radzić, wnuki nam dorastają, więc i czasu z nami mniej spędzają. Działeczka stała się dojrzałą, choć w 2018 roku była troszkę zaniedbana, obiecuję sobie, że ten rok będzie dla niej, jeszcze tylko maleńki zabieg, który czeka mnie niebawem i już zajmę się nią jak na prawdziwą ogrodniczkę przystało  . Mam nadzieję, że wrócicie do mnie i będziecie pomocni we współtworzeniu i usprawnianiu mojej wymarzonej działeczki
 . Mam nadzieję, że wrócicie do mnie i będziecie pomocni we współtworzeniu i usprawnianiu mojej wymarzonej działeczki  .
 .Może na początek kilka zdjęć z początku 2018 roku, a z biegiem rozwijania się wątku pokażę przegląd całego 2018 roku

A tak było na naszej Cegłówce, czyli koło domu

Zapraszam, furtka na moją działeczkę otwarta dla Wszystkich

jaka miła niespodzianka!!Będę zaglądać ,bo jestem ciekawa Twojej działeczki
 jaka miła niespodzianka!!Będę zaglądać ,bo jestem ciekawa Twojej działeczki   

Mam nadzieję, że ten rok będzie lepszy od minionego .
  Mam nadzieję, że ten rok będzie lepszy od minionego .
 jak miło, że wracasz na FO
 jak miło, że wracasz na FO  Witam Cię serdecznie!
   Witam Cię serdecznie!  

Powodzenia
  Powodzenia 
 super,że wróciłaś
 super,że wróciłaś