Zaoszczędzisz na bioderkach i całym przewodzie .... pokarmowym .

Jestes niesamowita
 Jestes niesamowita  

a co do mc don to mnie jakoś do niego nie ciągnie - żywiłem się w nim raz :P i starczy :P zdecydowanie wolę odwiedzać pizzerie lub bary gdzie podają pyszne knysze a latem lody z automatu
 a co do mc don to mnie jakoś do niego nie ciągnie - żywiłem się w nim raz :P i starczy :P zdecydowanie wolę odwiedzać pizzerie lub bary gdzie podają pyszne knysze a latem lody z automatu 
 C U D O W N I E
 C U D O W N I E  
  a fuj
 a fuj  

A knysze też są super, ale tylko pozornie wyglądaja na zdrowsze, witaminkowe niby , ale te warzywka, sosy....lepiej sie nie zastanawiać :P Zresztą jak nad wszystkimi fast food - ami
 A knysze też są super, ale tylko pozornie wyglądaja na zdrowsze, witaminkowe niby , ale te warzywka, sosy....lepiej sie nie zastanawiać :P Zresztą jak nad wszystkimi fast food - ami  
  masakra, ale i tak ślicznie
 masakra, ale i tak ślicznie 

))
))k-c pisze:witam noworocznie
piękny spacereka co do mc don to mnie jakoś do niego nie ciągnie - żywiłem się w nim raz :P i starczy :P zdecydowanie wolę odwiedzać pizzerie lub bary gdzie podają pyszne knysze a latem lody z automatu

/. Wszystkim nam wyjdzie to na zdrowie, niech sobie jeszcze zima trwa, w takim wydaniu :P  Z początkiem marca prosze o łagodne przejście na etap wiosenny
 /. Wszystkim nam wyjdzie to na zdrowie, niech sobie jeszcze zima trwa, w takim wydaniu :P  Z początkiem marca prosze o łagodne przejście na etap wiosenny  

Poprosze jeszcze o ul. Długa
 Poprosze jeszcze o ul. Długa  Pewnie już nie taka jak ja pamiętam
 Pewnie już nie taka jak ja pamiętam 

Gabrysiu - wyposzczony, oj wyposzczony :P Ja też jak tylko śnieg odpuści biegam do ogrodu sprawdzac czy już krokusiki i śnieżyczki wyłażą z ukrycia ;:228giza pisze:Elu, dla mnie wszystkie wiosenne kwiaty sa najpiękniejsze. Pewnie dlatego, że człek wyposzczony :P