Ogród Bożeny 170365
-
bożena170365
- 500p

- Od: 17 lut 2008, o 22:48
mariasen, maria5 host mam niestety niewiele około 10 gatunków. Wiosną dokładnie policzę, ogranicza mnie niestety teren
Sikorki to wdzięczne ptaki, lubię oglądać kiedy przylatują w gościnę 
giza dla Ciebie też wszystkiego dobrego w nowym roku, już nie mogę doczekać się wiosny i języczki którą od Ciebie dostałam..
Płatki śniegu:

Wierzba w świątecznej odsłonie:

giza dla Ciebie też wszystkiego dobrego w nowym roku, już nie mogę doczekać się wiosny i języczki którą od Ciebie dostałam..
Płatki śniegu:

Wierzba w świątecznej odsłonie:

-
bożena170365
- 500p

-
bożena170365
- 500p

- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witam i pozrawiam noworocznie
ładnie wygląda ta wierzba z tymi okrągłymi lampkami
a co do host to u mnie też ciągle ich przybywa - wprawdzie 10 jeszcze chyba nie mam ae mam niewiele mniej :P a przybędzie ich na pewno jeszcze trochę
pozdrawiam
a co do host to u mnie też ciągle ich przybywa - wprawdzie 10 jeszcze chyba nie mam ae mam niewiele mniej :P a przybędzie ich na pewno jeszcze trochę
pozdrawiam
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
-
bożena170365
- 500p

-
bożena170365
- 500p

Witajcie ,dziękuję za miłe słowa
Madziu to zdjęcie z kulą byłoby lepsze, muszę dokupić do aparatu soczewki do robienia zdjęć macro,już bym je chciała....ale kasa
AGNESSten gość na pierwszym zdjęciu z tapirem to jakiś taki mało sympatyczny
mariasenJa w ogóle nie przywiązuję wagi od tych kart, są to są.....,miło słyszeć ,że komuś podobają się fotki,przeglądałam je dzisiaj na kompie i tak mi się już wiosny chce...
Madziu to zdjęcie z kulą byłoby lepsze, muszę dokupić do aparatu soczewki do robienia zdjęć macro,już bym je chciała....ale kasa
AGNESSten gość na pierwszym zdjęciu z tapirem to jakiś taki mało sympatyczny
mariasenJa w ogóle nie przywiązuję wagi od tych kart, są to są.....,miło słyszeć ,że komuś podobają się fotki,przeglądałam je dzisiaj na kompie i tak mi się już wiosny chce...