Moja zielona kolekcja
- ElzbietaaG
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
ZUZIU bardzo dziękuję
.Paprocie to faktycznie kapryśnice, często podsychają i gubią listeczki, u mnie pewnie się już zaklimatyzowały , ponieważ są w moim domu od wieków, u mojej mamy zawsze było dużo paproci i ta miłość przeszła na mnie, więc nie miały wyjścia i musiały polubić swoje mieszkanko
Jeżeli Twoje fiołki okażą się inne , to wiosną podrzucę Ci listeczki mojego niebieskiego. A na szczepeczki grudniczków już się cieszę
A co do storczyków, to wiem po sobie , że nie choruje się na nie dopóki niema żadnego, a jak pojawi się pierwszy to już zaczyna się storczykoholizm i trudno to wyleczyć
IZUŚ, dziękuję Ci za miłe słowa. A storczyki naprawdę nie są trudne w uprawie, wystarczy znać kilka podstawowych zasad i naprawdę same rosną
ELU, bardzo Ci dziękuję, zima to faktycznie kiepska pora dla kwiatów, a dla paproci szczególnie, niestety to wysuszone powietrze przez centralne nie pozostaje bez efektu :x
MAJU dziękuję Ci za piękne zdjęcie
takiego storczyka nie mam więc z przyjemnością popatrzę, a kwitnie Ci naprawdę pięknie
Uwielbiam takie piękne kolorowe kwiaty, szczególnie wtedy gdy na dworze tak szaro-buro- są dla mnie namiastką ogrodu.
IZUŚ, dziękuję Ci za miłe słowa. A storczyki naprawdę nie są trudne w uprawie, wystarczy znać kilka podstawowych zasad i naprawdę same rosną
ELU, bardzo Ci dziękuję, zima to faktycznie kiepska pora dla kwiatów, a dla paproci szczególnie, niestety to wysuszone powietrze przez centralne nie pozostaje bez efektu :x
MAJU dziękuję Ci za piękne zdjęcie
- ElzbietaaG

- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- kati-1976

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
ElzbietaaG pisze:Bardzo ciekawie zakwitł storczyk Majki![]()
![]()
dwukolorowy
i roztrzepany - jakby dopiero się obudził![]()
![]()
Bardzo orginalna bestyjka
Agness śliczna ta Twoja kolekcja storzyków, a paprotki
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- aguskac

- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
Twoje królestwo podziwiałam już kilka razy. Ja rośliny doniczkowe traktuję po macoszemu
wstyd się przyznać. Zapominam o podlewaniu itp... choć koleżanki w pracy mówią, że i tak w mojej klasie kwiaty wyglądają najprzyzwoiciej hihi
U Ciebie natomiast widać pasję, wszystkie wypielęgnowane, dorodne, cudna ozdoba domu.
U Ciebie natomiast widać pasję, wszystkie wypielęgnowane, dorodne, cudna ozdoba domu.