Ignis05-Krysiu Hortensja Dębolistna, jak widać szybko rośnie i cieszy

Niestety nie znam odmiany, która mam.Myślę ,że i twoja w końcu będzie ładnie rosła, przyrastała, rozrastała się

Jeszcze ten gorący akurat tydzień urlopuję Do 8
Margo2-Gosiu Troszkę ich się uzbierało tych liliowców.ale dokładnie to nie wiem ile.Może na jesieni je policzę dokładniej.Mam kilka powtórkowych, pomyłek niestety w zakupach.
Tak kwiat liliowca trwa 24 godziny.Ale im większa kępa to więcej pąków i radości z kwitnienia.Mam sporo jeszcze młodych,zaledwie po 2,4 kwiatki miały.A kilka nie zakwitło jeszcvze.Ale kilka już ładnych dużych kęp.A roku na rok będzie bardziej bogato w ich kwitnieniu.
clem3-Małgosiu Ja też mogę i mogę na te liliowce patrzeć.
Tą Budleję Davida 'Black Knight kupiłam 2 lata temu pod koniec maja. Sądziłam ,że liliowa nie wypuściła nic to zmarzła i kupiłam druga tylko o innym kolorze.Posadziłam ją obok starej.Nie miałam czasu jakoś starej wykopać.A tu pod koniec czerwca ta stara jedną gałązka z korzenia odbiła.I teraz rosną dwie blisko siebie.Tylko ta ciemna jest niższa.Ale ta stara jest niższa, a tamta ja jak się rozrośnie wyższa i ciut później.Hortensje tak, tak zaczynają piękne pokazy do przymrozków.
Zachody słońca są piękne.Może dzisiaj pójdę nad wodę wieczorem Jak będzie czym oddychać już
liliowiec Sand Sandals i inne

liliowiec cara mia

Różnych żółtych to mam chyba z 5 .Ale chyba tylko 2 odmiany znam.Reszta NN

Kwanso , mam ich chyba ze 4 .A kupowałam tylko 1. cóz pomyłki, pomyłki.