koziorozec-Martuś Witaj kochana!
Dziękuję ci za tak miłe słowa.Jak na początek wątku to piękny bodziec wiosenny do działań i fotografii
Widziałam jakie u ciebie Martuś śniegowe pejzaże. Zal.Współczuję bardzo.
U mnie słońce od samego rana.Chłodno,ale b
Ignis05-Krysiu Dziękuję wiosna nawet była fajna.Tylko teraz w kilku stronach Polski zimą zawiało.U u mnie wszystko żyje
piwonia majowa
Maska-Marysiu Witaj, kochana!
Nie tylko ogrody będę pokazywała w tym sezonie ogrody ale i kawał działki( dwie za nami dokupiliśmy 16 arów ) Zakrzaczone, zawalone drzewkami.Teraz łącznie mamy 23 a.Ale w tym roku tylko karczowanie i uporządkowanie jej nas czeka.
Narcyzki- żonkile
April-Jolu witaj!Miło cię gościć u mnie.
zobaczę jutro jak z moją magnolią.Dzisiaj na noc zapowiadają - 3 stopnie.Jedna śliwa a raczej kwiaty już żółkną.To i resztę kwitnących owocowych może szlag trafić
aneczka1979-Aniu Witaj,Widzisz jak trafiłaś. Widziałam u ciebie wiosna też piękna
Iwonko1 O, miło mi to słyszeć,że ktoś czekał na mnie z niecierpliwością.A już myślałam,że o mnie zapomnieliście

Z moją magnolią zobaczymy jak będzie jutro .Dzisiaj zapowiadają u mnie jeszcze mróz

.
Powojniki atragene są wczesno-kwitnące .Ale i kwiatuszki mają zupełnie inne i ciekawe.

Mam takie 2 odmiany
slanka-flora-Sławku Witam cię .I jak mi miło tak na początek słyszeć tak miłe słowa.Postaram się aby poziom był dobry i ciekawy i ładniutki, ok ???
Tulipanki
clem3-Małgosiu ; Margo2-Gosiu witajcie w moich progach !
Dziękuję za miłe słowa.

U mnie jeszcze mroźna noc podają, to zobaczymy jak to po niej będzie .Widziałam u ciebie jakie to dziwne widoki
Ten powojnik to Clematis Maidwell Hall jeden z wcześniejszych kwitnących .
stasia_ogrod-Stasiu Ja też się cieszę,że do mnie zajrzaałaś
Do tej pory było znośnie.Choć drzewka owocowe już miałam czerknięte.Dzisiaj jeszcze większy mróz nadają - 5 traz słyszę.To tam na działce może być zawsze o 2, 3 stopnie więcej.Brr
Jutro w południe tam jadę i zobaczę co się dziele
tawułki zaczynają kwitnienie
silvarerum-Sylwio ;PEPSI-Małgosiu Witajcie kochane dziewczyny
Dziękuję za tak miłe słowa.Ciąg dalszy już ciągle będzie.A jaki sam,i zobaczymy .
sasanki