koziorozec-Martuś   Witaj kochana!
Dziękuję  ci  za tak miłe słowa.Jak na początek wątku to piękny bodziec wiosenny do działań i fotografii 

Widziałam jakie u ciebie Martuś śniegowe pejzaże. Zal.Współczuję bardzo. 

U mnie słońce od samego rana.Chłodno,ale  b
 Ignis05-Krysiu Dziękuję wiosna nawet była fajna.Tylko teraz w kilku stronach Polski zimą zawiało.U u mnie wszystko żyje  

piwonia majowa  

Maska-Marysiu
Maska-Marysiu  Witaj, kochana!
Nie tylko ogrody będę pokazywała w tym sezonie ogrody ale i kawał działki( dwie za nami dokupiliśmy 16 arów )  Zakrzaczone, zawalone drzewkami.Teraz łącznie  mamy 23 a.Ale w tym roku tylko karczowanie i uporządkowanie jej nas czeka. 

Narcyzki- żonkile
 April-Jolu
 April-Jolu  witaj!Miło cię gościć u mnie. 

zobaczę jutro jak z moją magnolią.Dzisiaj na noc zapowiadają - 3 stopnie.Jedna śliwa a raczej  kwiaty już żółkną.To i resztę kwitnących owocowych może szlag trafić  

aneczka1979-Aniu
 aneczka1979-Aniu  Witaj,Widzisz jak trafiłaś. Widziałam u ciebie wiosna też piękna  

Iwonko1
Iwonko1  O, miło mi to słyszeć,że ktoś czekał na mnie z niecierpliwością.A już myślałam,że o mnie zapomnieliście  

Z moją magnolią zobaczymy jak będzie jutro .Dzisiaj zapowiadają u mnie jeszcze mróz 

. 
Powojniki atragene są wczesno-kwitnące .Ale i kwiatuszki mają zupełnie inne i ciekawe. 

Mam  takie  2 odmiany  

slanka-flora-Sławku
 slanka-flora-Sławku   Witam cię .I jak mi miło  tak na początek słyszeć tak miłe słowa.Postaram się aby poziom był   dobry  i ciekawy i ładniutki, ok ???
Tulipanki

clem3-Małgosiu ; Margo2-Gosiu
clem3-Małgosiu ; Margo2-Gosiu  witajcie w moich progach !
Dziękuję za miłe słowa. 

U mnie jeszcze mroźna noc podają, to zobaczymy jak  to po niej będzie  .Widziałam u ciebie jakie to dziwne widoki 

Ten powojnik to Clematis Maidwell Hall jeden z wcześniejszych kwitnących .

stasia_ogrod-Stasiu
 stasia_ogrod-Stasiu  Ja też się cieszę,że do mnie zajrzaałaś  

Do tej pory było znośnie.Choć drzewka owocowe już miałam czerknięte.Dzisiaj jeszcze większy mróz nadają - 5 traz słyszę.To tam na działce może być zawsze o 2, 3  stopnie więcej.Brr 

Jutro w południe tam jadę i zobaczę co się dziele  

tawułki zaczynają kwitnienie 

silvarerum-Sylwio ;PEPSI-Małgosiu
 silvarerum-Sylwio ;PEPSI-Małgosiu   Witajcie kochane dziewczyny 

Dziękuję za tak miłe słowa.Ciąg dalszy już ciągle będzie.A jaki sam,i zobaczymy .
sasanki