Zagroda Baby Yagi
-
- 500p
- Od: 17 lut 2008, o 22:48
- ElzbietaaG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
- 10p - Początkujący
- Od: 5 gru 2008, o 20:19
Moje roślinki
po prostu przepięknie!!! :o Wspaniały domek a ogród cudo
Pozdrawiam!!
Pozdrawiam!!
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Aguś,bardzo mi się u Ciebie spodobało ,gdy zobaczyłam pierwsze fotki,lubię takie klimaty.Taki fajny nastrój płynie z niego,krokusiki cuuuudo.Dobrze,że umiesz sama robić skrzyneczki na kwiaty,nie musisz o wszystko prosić męża,bo wiadomo jak z nimi jest ,zrobią kiedy im pasuje,a nie wtedy kiedy my chciałybyśmy

kochani bardzo Wam wszystkim dziękuję za miłe słowa i przede wszystkim za odwiedziny
bardzo się cieszę ,że sie u mnie podoba .Na wiosnę naprawdę jest pięknie kiedy wszystko kwitnie i aż się chce wyjść na dwór i posiedzieć i popatrzeć na roślinki
serdecznie zapraszam wpadajcie często jesteście mile widzianymi gośćmi 

Przybyłem,zobaczyłem i zyskałem jeszcze jedno doświadczenie.Wiem już,że nie wolno długo trzymać rozdziawionej japy nie tylko dlatego,że to nie ładnie,ale nie można potem znaleźć zębów.(dziś na śniadanie kaszka manna,brrrr).
Witam,Agnieszko.
Oj,dziewczyno,mniej litość nade mną.Jeśli tak wygląda twoim zdaniem nie ukończony ogród,to ja już nie wiem czym mnie jeszcze oprócz altany uraczysz.Choć swoją drogą po Tobie można się wszystkiego spodziewać.Nabieram coraz większej pewności,że te miotły nie służą Ci tylko do zamiatania.(po czynach ich poznacie).Nie zgadza mi się tylko jeden szczegół.Trudno mi sobie wyobrazić Ciebie na miotle,gdyż jak powszechnie wiadomo,Baby jagi,wiedźmy i czarownice są stare,zrzędliwe,mają duży haczykowaty nos z ogromną brodawką.Kwiatki latające na miotle?? Odpada!!
Uściski dla Mamrota.
Ps.Kiedy wreszcie będzie wiosna???!!!
Witam,Agnieszko.
Oj,dziewczyno,mniej litość nade mną.Jeśli tak wygląda twoim zdaniem nie ukończony ogród,to ja już nie wiem czym mnie jeszcze oprócz altany uraczysz.Choć swoją drogą po Tobie można się wszystkiego spodziewać.Nabieram coraz większej pewności,że te miotły nie służą Ci tylko do zamiatania.(po czynach ich poznacie).Nie zgadza mi się tylko jeden szczegół.Trudno mi sobie wyobrazić Ciebie na miotle,gdyż jak powszechnie wiadomo,Baby jagi,wiedźmy i czarownice są stare,zrzędliwe,mają duży haczykowaty nos z ogromną brodawką.Kwiatki latające na miotle?? Odpada!!
Uściski dla Mamrota.
Ps.Kiedy wreszcie będzie wiosna???!!!
Grzdylu kochanymiło mi gościć Cię u siebie kolekcja mioteł to moje starsze modele które wyszły już z "obiegu" teraz mam jedną po tuningu z turbo doładowaniem z bardzo nowoczesnym wydechem typu abart
Sprzęt jak najbardziej ekologiczny z witek brzozowych służący do dwóch czynności :latania i zamiatania
Mój mąż tylko zawsze pyta czy latam czy zamiatam ,bo nigdy nie wie....
a ogródek nadal jest w fazie reorganizacji i jeszcze daleko mu do tego jakim bym go chciała widzieć ...byle do wiosny

Mój mąż tylko zawsze pyta czy latam czy zamiatam ,bo nigdy nie wie....

a ogródek nadal jest w fazie reorganizacji i jeszcze daleko mu do tego jakim bym go chciała widzieć ...byle do wiosny

- kubusiowa mama
- 500p
- Od: 1 kwie 2010, o 01:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zagroda Baby Yagi
[quote="bayaga"]Zapragnęłam kolorowego ogródka no i wzieliśmy się do pracy
początki były trudne ale byłam baaardzo zdeterminowana pogoniłam mojego M.do taczek a ja tachałam ziemię we wiaderkach ,bo wymyśliłam sobie dwu poziomowy ogródek
o skalniaku już nie wspomnę
jesienią zeszłego roku posadziliśmy pierwsze cebulki.
Nadeszła wiosna i pokazały sie krokusiki ,tulipany i hiacynty ....no a potem było już z górki
[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... aadea858cc][img]http://images38.fotosik.pl
Witaj.
Obejrzałam twój ogródek.
Jak to wszystko pieknie wygląda !!!!!
Ja też chcę !!!!

Nadeszła wiosna i pokazały sie krokusiki ,tulipany i hiacynty ....no a potem było już z górki

[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... aadea858cc][img]http://images38.fotosik.pl
Witaj.
Obejrzałam twój ogródek.
Jak to wszystko pieknie wygląda !!!!!
Ja też chcę !!!!