Przecież mamy do siębie rzut beretem. Moja mama często jeździ do twojej miejscowości, ma tam dobrą koleżankę jeszcze z czasów szkoły średniej
 Przecież mamy do siębie rzut beretem. Moja mama często jeździ do twojej miejscowości, ma tam dobrą koleżankę jeszcze z czasów szkoły średniej  A i Ty mogłabyś mnie odwiedzić, do oglądania nie ma zbyt dużo ale zawsze zostaje ;:18
 A i Ty mogłabyś mnie odwiedzić, do oglądania nie ma zbyt dużo ale zawsze zostaje ;:18   

wow, poszalałaśAgii pisze:Miaa Czekam na 18 szt nowych nabytków, głównie Gymnocalycium. Gotówka świąteczna od męża wydana ale już zacieram ręce bo w styczniu mam urodzinki a w kwietniu imieniny

Biedny ślubny

Agii pisze:Miaa dzięki, kolekcji to jeszcze nie przepomina, ale może niedługo zacznie.Czekam na 18 szt nowych nabytków, głównie Gymnocalycium. Gotówka świąteczna od męża wydana ale już zacieram ręce bo w styczniu mam urodzinki a w kwietniu imieniny

Biedny ślubny

a z doświadczenia wiem, że taka kolekcja szybko się powiększa - to choroba taka już .... i tyle
 a z doświadczenia wiem, że taka kolekcja szybko się powiększa - to choroba taka już .... i tyle