Gdybym wygrała w Lotto
 - na pewno kupiłabym z poliwęglanu - ale cena - powala na kolana ponad 2 tys. zł .
  - na pewno kupiłabym z poliwęglanu - ale cena - powala na kolana ponad 2 tys. zł .

chyba zamówię, zobaczę jakichś specjalnych wymagań nie mam to może da radę
  chyba zamówię, zobaczę jakichś specjalnych wymagań nie mam to może da radę  a za dużo tez na początek nie chcę wydać.
 a za dużo tez na początek nie chcę wydać.
Generalnie trafiła się okazja a jak ktoś zauważył apetyt rośnie w miarę jedzenia. Kilka innych tuneli też oglądałem największy miał chyba 8x4m (800PLN) jednak był oddalony o 40 km od mojego miejsca zamieszkania i koszty transportu były by dość znaczne.ands pisze:Cena bardzo dobra. A na co przeznaczysz drugi tunel jak mogę zapytać, bo też mam możliwość postawienia dwóch i zastanawiam się.

ale ja dopiero zaczynam , w sumie potrzebuję na kilka krzaczków pomidorów, papryk i ogórków max 10 szt razem.A  na początek rzodkiewka ,sałata i szczypiorek
  ale ja dopiero zaczynam , w sumie potrzebuję na kilka krzaczków pomidorów, papryk i ogórków max 10 szt razem.A  na początek rzodkiewka ,sałata i szczypiorek  

- jak ktoś chce to mogę na maila podesłać zdjęcia i namiary.
  - jak ktoś chce to mogę na maila podesłać zdjęcia i namiary.