Moja kwitnąca kolekcja
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Meniu,Agnieszko, Kaisog, Asiu-Jeanne, Asiu-Orion,Mambo, Bobi bardzo Wam dziękuję za miłe słowa
To jest mój ukochany Phal. od niego zaczęła się moja miłość do storczyków, tak więc jestem szczęśliwa, że jest mu u mnie dobrze i odwdzięcza się dobrym wzrostem i zapowiedzią kwitnienia. A pąki z dnia na dzień większe 
- BEATA55555
- 200p

- Od: 22 wrz 2008, o 17:05
-
goni@k

- Od: 18 wrz 2006, o 13:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Uff
, wreszcie dotarłam, nie mogłam znaleźć Twojego wątku
Imponująca kolekcja
Widać, że znasz sie na rzeczy skoro storczyki tak pięknie kwitną w Twoich rękach
Czy możesz mi wytłumaczyć co to znaczy "basal keiki, ten zwrot pojawiał sie w kilku wypowiedziach i brzmi bardzo zagadkowo dla mnie jako laika ;:83
Imponująca kolekcja
Widać, że znasz sie na rzeczy skoro storczyki tak pięknie kwitną w Twoich rękach
Czy możesz mi wytłumaczyć co to znaczy "basal keiki, ten zwrot pojawiał sie w kilku wypowiedziach i brzmi bardzo zagadkowo dla mnie jako laika ;:83
Wow ten ostatni jest boski
Nie wiem jak patrzałam, ale pierwsze co to zachwyciłam się ilością liści, potem spojrzałam wyżej i aż mi dech zaparło. Tyle pączków, że już sobie wyobrażam piękne kwitnące drzewko ;:2
W sumie kolejność powinna być odwrotna:), najpierw kwiatuchy, potem liście. Jak ja to zrobiłam nie wiem
Pozdrawiam:)
Nie wiem jak patrzałam, ale pierwsze co to zachwyciłam się ilością liści, potem spojrzałam wyżej i aż mi dech zaparło. Tyle pączków, że już sobie wyobrażam piękne kwitnące drzewko ;:2
W sumie kolejność powinna być odwrotna:), najpierw kwiatuchy, potem liście. Jak ja to zrobiłam nie wiem
Pozdrawiam:)
- AGNESS

Rzeczywiście te rolety podnoszone od dołu mogą być dobrym rozwiązaniem Smile Agness, czy wiesz może gdzie można je kupić Question
Mambo, odpowiem na pytanie w moim wątku, żeby nie złościć Dusi, że zaśmiecam wątek. Otóż o te podnoszone od dołu rolety należy pytać w firmach zajmujących się montażem rolet i żaluzji, to jest nowośc , ale myślę, że wszystkie firmy powinny mieć je już w ofercie. To jest super sprawa właśnie przy kwiatach,, można podnosić do takiej wysokości jak się potrzebuje i bardzo ładnie wygląda.
Mambo, odpowiem na pytanie w moim wątku, żeby nie złościć Dusi, że zaśmiecam wątek. Otóż o te podnoszone od dołu rolety należy pytać w firmach zajmujących się montażem rolet i żaluzji, to jest nowośc , ale myślę, że wszystkie firmy powinny mieć je już w ofercie. To jest super sprawa właśnie przy kwiatach,, można podnosić do takiej wysokości jak się potrzebuje i bardzo ładnie wygląda.
- Agita

- Od: 5 lis 2008, o 15:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kurcze, Agness, jak one Ci niesamowicie rosną!!! Nie widziałam jeszcze takiej ilości pąków na tylu odgałęzianiech równocześnie!!! Co Ty z nimi robisz?! Masz jakiś tajemny sposób? ;)
Pozdrawiam, Agnieszka
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
- AGNESS

Toffy, Agito bardzo dziękuję za miłe słowa
Naprawde nic szczególnego z nimi nie robię i, staram sie tylko pielęgnować je tak jak lubią, ale bez jakichś szczególnych wariacji , i chyba to im właśnie odpowiada. Ale dzis niestety narozrabiałam, uparłam sie aby przyczepić przepiękny pęd, który był grubości małego palca, i już zaczął zawiązywać pąki. Do tej pory go nie ruszałam, bo rósł całkiem poziomo,no i grubość i brak giętkości, ale dzis się uparłam i niestety, ale go złamałam. Jestem na siebie wściekła, jeszcze troszkę i by kwitł

- Storczykowa

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.