Zielona chatka Baby Yagi

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p
Od: 4 lis 2008, o 23:02

Post »

łoo matko toż to koń nie pies :D ale wielki fajny ,taki do klepania :lol:
Pozdrawiam Aga, świrus kwietnikus maksimus :P
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
katrina26
1000p
1000p
Od: 14 sie 2008, o 12:44
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Taki 90 kilowy maluszek :D Widzisz Moniu to nie jest taki typowy bernardyn. Wg wzorca rasy to spokojne przemiłe łagodne stworzenie. Ten jest tego zaprzeczeniem, a do tego straszny zazdrośnik ;)
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34

Post »

Jaki by nie był to i tak jest cudowny. Ja uwielbiam wielkie mięciutkie psiaki. Jest się do czego przytulić. I na kolana Cię weźmie hi hi
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p

Post »

no to cienko widzę nowego pieska przy takim niedżwiedziu,jedno kłapnięcie ....
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
katrina26
1000p
1000p
Od: 14 sie 2008, o 12:44

Post »

No właśnie ;( Pozostaje je od siebie odseparować w trzeciej części ogrodu, tylko nie wiem czy to dobry pomysł jest. Już chyba lepiej pilnować jak razem przebywają.
Moniu a jak się słodko... ślini :lol: blee ;)
Ril
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 30 wrz 2008, o 17:10

Post »

Oh jejku! Jakaż piękność się do Ciebie wprowadziła! Podobno to tak jest że koty sobie wybierają waścicieli, masz szczęście że zostałaś wybrana przez takie cudo! :D (mnie tam żadna nie wybrała, obie musiały się pogodzić z faktem że zabieram do domu i teraz nie mam pewności czy mnie kochają ... no młodsza to mnie nienawidzi :lol: )

Pierwszy kotek wspaniały! Psiaki również cudne! Tylko głaskać i przytulać całe towarzystwo!

Errr... co to ja miałam? A prawda, kwiaty! :lol: No też fajne. Gardenią się tak strasznie nie przejmuj. Trudny kwiatek podobno owszem ale moja mama już chyba trzy miesiące ma i jeszcze nie zabiła a pod tym względem utalentowana jest. Podobno słuch się rad jakie wyczytałam w necie czyli podlewanie letnią wodą, cytrynka co jakiś czas i roślinka wygląda zdrowo. Co prawda nie kwitnie ale pąki nowe jej rosną. Więc może nie będzie tak źle, trzymam kciuki!

"Coś" takie u nas też jest. Mama dostała kiedyś od kogoś. Wyniosła do kuchni, gdzie się okno nie zamyka więc jest zimno zawsze, nie podlewa tego co najmniej od półtora roku a coś wygląda jak wyglądało. Żywe chyba nie jest bo co by takie traktowanie wytrzymało (chociaż te 5-7 stopni mogło mieć) ale wygląd mu sie nie zmienił :shock: Mogłabyś zdradzić jak się coś nazywa? Poczytałabym sobie, tak dla sportu, zaintrygowało mnie.

Pozdrawiam i mizianko dla futrzaków!
Carla-pwd
500p
500p
Od: 27 sie 2008, o 07:25

Post »

ja tez lupie psiaki... ale póki co mam innego brzdaca w domu (2 letni Remigiusz) wiec drugiego dziecka pod postacia psa nie chce poki co.. z reszta nie mam podwórka.. :(
Awatar użytkownika
effa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 wrz 2007, o 22:22

Post »

Aga labradorki to normalnie jak jeden z odbiciem lustra jak napisały dziewczyny :D
Przesympatyczne psiaczki :) Kasiu twój "maluszek" również fajny :lol:
Pozdrawiam Ewa
Rośliny doniczkowe / Kaktusy
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p

Post »

Ril ta roślimka nazywa się CALOCEPHALUS wyczytałam ,że to jakaś bylina ogrodowa ,u nas nie zimuje w gruncie tylko trzeba przechować przez zimę ,tyle w necie wyczytałam ,że dosyć trudno jest ją utrzymać w warunkach domowych ,podobno bardzo popularna w niemczech ,bo u nich szybciej wszelkie nowinki docierają z Holandii,nazywają ją popularnie "drut kolczasty" ( niemcy nie my :D ) mają skojarzenia.....ja też :evil:

Carla fakt ,przy małym dziecku trudno jeszcze się opiekować małym szczeniakiem :D największą trudność sprawiałoby wychodzenie z nim na dwór :D :D a może kotek?
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 sie 2007, o 18:40

Post »

Śliczne kwiatuszki nawet nie wiedziałam że sansewiera kwitnie - fajnie wygląda :lol: bardzo ładna kolekcja fiołeczków :lol:
Ril
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 30 wrz 2008, o 17:10

Post »

bayaga pisze:Ril ta roślimka nazywa się CALOCEPHALUS
Dzięki wielkie, poczytam sobie co też moja mamusia tak pięknie zdołała zasuszyć. Trzeba przyznać że jako suszka dekoracyjne jest :lol:
Carla-pwd
500p
500p
Od: 27 sie 2008, o 07:25

Post »

moj młody.... to pewnei by poki co kotka udusił ;/ a siedziec i tylko patrzec na nich to tez nei dla mnie :) ... później na pewno jakieś zwierze zawita do domu.. :P to pewne.. pki co musza wystarczyc rybki :)
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p

Post »

przedstawiam najnowszą zdobycz azaliię o różowych kwiatach :lol:
Obrazek
i zdobycznego biedronkowego grudnika o bliżej niesprecyzowanym kolorze :lol: będzie albo biały albo kremowy o ile się kwiaty rozwiną :lol:
Obrazek
bo z tymi kupnymi grudnikami to jak gra w ruletkę albo się uda albo nie uda :lol:
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
myszorek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2007, o 16:09
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Zachciało mi się pocieszajki w postaci azalii :lol: Teraz muszę obmyślić plan doskonały, żeby wyciągnąć Szanownego do marketu :lol:
A tak w ogóle...piękny kolorem ma Twoja azalia ;)
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Awatar użytkownika
kati-1976
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aguś. Zdobycze superowe. Jak grudniczek rozwinie swoje pączki, to będzie wesoło u Ciebie. Prawie wiosna zawita do Twojego domu.
Azalia ma taki sam kolorek jak moja :D
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”