Dzisiaj było cudne słoneczko. Aż chciało się popracować w ogrodzie, ale niestety, nie mogłam. Cóż, nadrobię

Za to wczoraj posiałam bób, groszek i szpinak i sałatę. I tym samym, wszystkie wczesne zasiewy mam już z głowy. I nawet równe rządki udało mi się zrobić
Olka - Kciuki trzymam mocno . Dziękuję. Lubię się bawić pierdółkami
Zuza - U nas na ryneczku pełno takich ślicznych stokrotek. Jakby było bliżej...

Ale słodkie są, fakt. Mam nadzieję, że już zakupiłaś?
Mati - Brateczki z wianka są sztuczne, ale cieszę się, bo kolorystycznie dopasowałam do prawdziwych posadzonych w donicach. Dziękuję, miłe słowa.
Krysieńko[/b] - Czas mi ucieka przez palce, fakt, ale obrałam zasadę, że codziennie po godzince w ogrodzie, w domku też codziennie coś porobię i jakoś daję radę. Jeszcze wieczorkiem czas dla wnuka mam. I to są te najfajniejsze chwile
Aniu - Dzięki
Soniu - Dziękuję za miłe słowa
Dorotko - No nie wierzę Kto się odezwał

Sto lat. A Kubulek skradł mi serducho, oj skradł. Teraz to już gość. Ma 7,2 kila. I zajada marchewkę z jabłuszkiem. Poważna rzecz. Opóźniam wyprowadzkę młodych jak tylko mogę

Ale to się stanie ....
Zasiedleniem pszczół nie strasz. Porządnie umyłam w środku i mam nadzieję, że nie wpadną.
Ewelina - Jak ja bym chciała wyjechać na święta. Co roku planuję, ale się nie da. Mam na głowie i teściów i tatusia. Uwielbiam święta, są rodzinne, ale czasami,....Może kiedyś uda mi się ominąć święta
Monia - Wyobraź sobie, że taki podobny wianek widziałam niedawno w jakieś kwiaciarni wypasionej za dość słonawe pieniążki. Dlatego udowadniam, że ozdoby mogą nas nic nie kosztować. Podkład wianka jest z giętkich gałązek brzozowych, mech ( zerwany na działce tatusia, bo swój wyprosiłam z ogrodu wertykulacją) opleciony delikatnym drucikiem, jajeczka za psi grosz ze sklepu. I tyle. Uwielbiam naturalne ozdoby.
Aguś Czarownico - Mój Yeti
Marysiu - Tulipany w szpalerze rosną już kolejny sezon, ale zapomniałam jakie mają kolory

z tego co pamiętam białe też były, i chyba różowe. Okaże się niedługo

Jajek u mnie pod dostatkiem
Ewuś - Zające zrobił mi M. Dostał kiedyś w prezencie wyrzynarkę ode mnie i szlifierkę kątową....widać, dobrze zainwestowałam
Dorotko - Mam nadzieję, że kupiłaś stokrotki

Krzaki różane, które zauważyłaś to Bonica. Wczoraj je przycięłam ...jako pierwsze poszły pod nóż.
Miłego wieczorku. Ja lecę dziergać na drutach powłoczkę z wełny. W sklepie chcieli za taką prawie stówkę, więc....zrobię sobie za dużo, dużo mniej