Mój ogród wśród łąk część 5
- ewka36jj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 cze 2012, o 18:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród wśród łąk część 5
Piszę o palmach - kotkach w wazonie, ostatnie zdjęcie jeszcze po białych tulipanach. Jeśli to nie palemki, to co?
- Alania
- Od: 17 lip 2008, o 21:55
Piękne dekoracje serduszkowe
Zwrócilam też uwagę na cudne, powitalne "Welcome" w towarzystwie sowy
Super
Bardzo lubię takie gadżety 

Zwrócilam też uwagę na cudne, powitalne "Welcome" w towarzystwie sowy

-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Mati - Po wielu latach walki z kretami....po prostu je zaakceptowałam. Ileż ja środków płatniczych, ileż emocji wydałam aby się ich pozbyć. Na szczęście omijają mnie w ostatnim czasie, ale jak długo taki stan rzeczy będzie trwał? Oby jak najdłużej.
Ewuś - A o takie palemki Ci chodziło. Nie, ja jeszcze nie jestem gotowa na święcenia
To po prostu zwykły bukiet wierzbowych gałązek, zerwanych z Iwy. Jest szansa,że wypuszczą korzonki i sobie je posadzę w ogrodzie
Monia - I ja lubię gadżeciki ogrodowe. Bardzo lubię
Moja wiosna:

Kocimiętka

Znalazłam też pod stertą liści kilka fajnie ukorzenionych bukszpaników z patyczków własnoręcznie wtykanych wczesną wiosną AD 2015

Się gramolą różne takie

Wiosna nawet uaktywniła do działania niektóre zwierzęta...Zdjęcie mało ostre, bo paparazzi nie wiedziała, czy uciekać czy cykać

A inne dalej są słodkie i leniwe...kochana moja Fortuna

Ewuś - A o takie palemki Ci chodziło. Nie, ja jeszcze nie jestem gotowa na święcenia

Monia - I ja lubię gadżeciki ogrodowe. Bardzo lubię

Moja wiosna:

Kocimiętka

Znalazłam też pod stertą liści kilka fajnie ukorzenionych bukszpaników z patyczków własnoręcznie wtykanych wczesną wiosną AD 2015

Się gramolą różne takie

Wiosna nawet uaktywniła do działania niektóre zwierzęta...Zdjęcie mało ostre, bo paparazzi nie wiedziała, czy uciekać czy cykać

A inne dalej są słodkie i leniwe...kochana moja Fortuna

Dobrze widzę,masz u siebie wierzbownicę?
Pod krokusami to foto.
Pod krokusami to foto.
- takasobie
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No i wyłazi powoli zielone spod ziemi!
Zawsze na przedwiośniu rozczulają mnie leszczyny. Niestety nie mam, ale w okolicy są, przynejmniej sobie popatrzę!

Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
- Madziagos
- -Moderator Forum-.
- Od: 10 kwie 2012, o 21:44
Widzę, że Ty także wiosny już szukasz.
Mnie łapki już ostro świerzbią, a i czas na wycinanie zeszłorocznych łętów zbliża się wielkimi krokami.
Ja prace porządkowe zacznę już niebawem - myślę, ze w pierwszy pogodny dzień.
Przekaż wyrazy uznania młodej, ambitnej amazonce
Mnie łapki już ostro świerzbią, a i czas na wycinanie zeszłorocznych łętów zbliża się wielkimi krokami.
Ja prace porządkowe zacznę już niebawem - myślę, ze w pierwszy pogodny dzień.
Przekaż wyrazy uznania młodej, ambitnej amazonce

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Gosiu,wszyscy szukają wiosny,moja zasypana ,ale już topnieje ,myślę ,że do jutra nic nie zostanie i też coś znajdę ,córcia jest wspaniała,podziwiam ją z jej pasją ,pozdrawiam 

- sweetdaisy
- Od: 15 sty 2015, o 19:21
Pięknie wszystko z pod ziemi wyłazi, a u mnie w sobotę rano mróz przykrył wszystko białymi kryształkami.
Kurcze człowiek się tak cieszy, a tu przecież dopiero połowa lutego i z tym mrozem to przecież nas jeszcze nie minie
Kurcze człowiek się tak cieszy, a tu przecież dopiero połowa lutego i z tym mrozem to przecież nas jeszcze nie minie

- ewelkacha88
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Witaj. Widzę, że wiosna u Ciebie to na całego . Córka piękne ozdoby robi i fajnie , że lubi takie robótki
. Pozdrawiam
.

- Ola2310
- Od: 24 maja 2015, o 13:37
- Kontakt:
Małgoś a tobie mulica została...pod siodło ją i za córcią.
Ale jedno trzeba przyznać piękna ta Fortuna, nic dziwnego że ci serce skradła. Ogólnie zauwazylam że wiele dziewczynek ma taką konną pasję jak twoja córcia. Moja jakoś nie prosiła o jazdy , nie złapała tego.Za to wszelakie pasje artystyczne , plastyczne i gitara a owszem...Buziaki dla was zostawiam.Miłego tydzionka.

Ale jedno trzeba przyznać piękna ta Fortuna, nic dziwnego że ci serce skradła. Ogólnie zauwazylam że wiele dziewczynek ma taką konną pasję jak twoja córcia. Moja jakoś nie prosiła o jazdy , nie złapała tego.Za to wszelakie pasje artystyczne , plastyczne i gitara a owszem...Buziaki dla was zostawiam.Miłego tydzionka.

- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
Małgosiu córcia artystyczna dusza i tak pięknie prezentuje się konno.
Rośliny się pobudziły, tylko czekać słońca i przepędzać zimne prądy.
Jak Kubulek po rozpieszczaniu babcinym.
Mój Karolek urodził się w czwartek, ale skończyło się cesarką, więc mam zajęcie u dzieci, bo dziś już wyszli ze szpitala. Pozdrawiam ciepło. 

- Ola2310
- Od: 24 maja 2015, o 13:37
- Kontakt:
Soniu z racji że masz kłódeczkę na ogrodzie, zostawiam gratulacje u Małgosi...
Może mnie nie pogoni za to...
Może mnie nie pogoni za to...

- renzal
- Od: 13 maja 2011, o 12:33
Och kocham koniki! Tyle, że od kilku lat już mi jeździć nie wolno, co zdaje się, że wcześniej wymienione przyjęły z dużą ulgą.
Moja córcia z braku czasu też już nie jeździ.
Ta Panna na zdjęciu, to już poważny zawodnik!

Moja córcia z braku czasu też już nie jeździ.

Ta Panna na zdjęciu, to już poważny zawodnik!

pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja
)Nadzieja umiera ostatnia...
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Podziwiam paparazziego ja pewnie sp... bym, bo konie lubię obserwować ale się ich boję
Wcześnie wiosna do Ciebie zawitała. Lepszego tygodnia życzę

Wcześnie wiosna do Ciebie zawitała. Lepszego tygodnia życzę

-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54

Troszkę zaniedbałam wątek, muszę odkurzyć

Tulapku - To dzielżan. Nie wiem jak wygląda wierzbownica, zaraz skoczę do wujcia Goglusia i zerknę.
Miłeczko - Na szczęście tylko zielone wyłazi, i niech tak zostanie

Madziu - Zuza uradowana gratulacjami, ale pyta czy będzie mogła dosiąść kiedyś jednego z Twoich rumaków. Konie to jej świat, wszystko się wokoło nich kręci.
Co do porządków wiosennych, to ja już się pokręciłam po ogrodzie i trochę uporządkowałam, ale jak się rozejrzę i zobaczę ile jeszcze pracy mnie czeka

Martuś - Dziękuję za miłe słowa dla córci. Zuza strasznie kocha konie. To cały jej świat.
Śniegu nie zazdroszczę, mam nadzieję, że już stopniał. Moja wiosna jest marcowa. Nie narzekam, mogłoby być gorzej. Ale w prognozach niepokojące rzeczy widzę

Zuza - Święta prawda

Becia - Tak mi się wydaje, że kocimiętka

Czekam na sygnał. W niedzielę S biega ( o ile dojdzie do pełni zdrowia). Ale dalej nie wiem jak długo tam będziesz?
Ewelinko - Lubimy się z Zuzą bawić w takie tam prace plastyczne. Miło mi, że Ci się podoba.
Olka - Zuza na konia wsiadła po raz pierwszy, jak skończyła 4 lata. I to była miłość od pierwszej jazdy. Teraz to już pasja. Ma niesamowitą wiedzę o koniach. To cały jej świat. Nie lubi za to wielu innych rzeczy, a ja nie zmuszam. Każdy jest inny i to jest piękne.
A mulica jest taka łagodna i niewysoka, że chyba masz rację, nauczę się na niej jeździć do czego namiętnie mnie namawia moje dziecię od wielu lat.

Soniu - Proszę wycałować małego Karolka w stopki. Uwielbiam te maleńkie nóżęta. Mój Kubulek i ja spędziliśmy ze sobą wspaniałe dwa tygodnie. To był piękny czas. Teraz jest u drugiej babci, ale wraca pojutrze i znów będzie moje słoneczko ze mną. Wczoraj skończył 3 miesiące i już z niego spory chłopaczek, całe 7 kilo szczęścia.

Reniu - Panna ostatnio ćwiczy skoki, bo okazało się, że mała rozpuściła swojego konia, czyli rozleniwiła. I nawet im to wychodzi, czyli skoki.To taka zgrana para.
Marysiu - Paparazzi zwiał zaraz po cyknięciu. Ja też się ich boję, bo są większe ode mnie. I mają kopyta

Taki mam mech w trawniku

Wczorajsze groźne niebo z uśmiechem tęczy

Dzisiejsze kwiatki rozweselające szare dni

I wielkie wejście mojego ulubionego mebelka

Posiane są ostre papryczki, słodkie też, kobea, lawenda, bazylia, bakłażan, seler, por, heliotrop, żeniszek i lobelia, koleus. I jeszcze wczesna kapusta ditmarska.