Lidziu dzięki temu, że wieczór mamy dłuższy to i masz dla nas więcej czasu, to dobrze

Pędzę z robotą bo ma na nią parę godzin dziennie, a pomysły coraz to nowe się rodzą

Leżał śnieg całe dwie doby w ogromnej ilości, ale dzięki niemu kwiaty przetrwały jak pod pierzynką
Witaj Arkadiuszu
Ja też nie odwiedzam wszystkich wątków i robię to celowo, bo pochłonęłyby mnie one bez reszty. Jest tyle pięknych ogrodów

Bardzo dziękuję za miłe słowa pod adresem moich roślin, zdjęć i oczywiście naszej Loli! tak to Siberian Husky

Słowa pochwały pod adresem młodych projektantów i budowniczych przekażę
Dziękuję za odwiedziny i niebawem spodziewaj się mnie u siebie
Ewuniu to dobrze! cieszę się, że nie marzysz tak naprawdę o tym stanie

Szparagi częściowo wykopywałam sama ale te najstarsze karpy kopał syn, a ja wyciągałam kłącza perzu z nich

Grządkę zrobiłam w polu więc tam będą rosły nie przeszkadzając nikomu. Z czasem pewnie znowu zarosną chwastami, bo chwila nieuwagi i

A ja tak je lubię jeść na wiosnę

Dobranoc
Martusiu pewnie jesteś daleko od rutera, ja na dole też mam gorszy zasięg a ruter mamy w połowie domu. Pogoda wymarzona do pracy w ogrodzie, a i kolory jesieni ubarwiały dzień. Pracy mam jeszcze dużo, a pomysłów jeszcze więcej

Z jazdy gdziekolwiek na razie nici bo autko czeka w warsztacie na jakieś część i może będzie w poniedziałek
Życzę dobrej nocy i kolorowych snów
Beatko każdego z nas przyroda obdarza czymś innym, na pewno i u Ciebie jest pięknie jak słońce zaświeci. U mnie dzisiaj świeciło, a wtedy świat wygląda inaczej. Klimat też mam ostry no ale ten rok łaskawy, a były lata że na początku września mróz załatwiał kwiaty

Tobie zazdroszczę grzybów, widziałam dzisiejszą porcję
Wszystkim odwiedzającym dobrej nocy i wspaniałej niedzieli!