Idź do strony....
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Problem w tym, że informacja o zmianie ilości postów na stronie ukazuje się (z przypadku wprowadzania zmian) z odpowiednim miejscu, w sekcji z komunikatami i informacjami o działaniu forum. Za mojej kadencji zmieniło się to tylko raz, żeby poprawić czytelność wątków.
Jakby co informacja o zmianie pojawi się znowu, ale jeśli przez niemal trzy lata było to tylko raz, to chyba w najbliższym czasie nie ma co przewidywać kolejnej :P
Czy jest to duży problem?
Jakby co informacja o zmianie pojawi się znowu, ale jeśli przez niemal trzy lata było to tylko raz, to chyba w najbliższym czasie nie ma co przewidywać kolejnej :P
Czy jest to duży problem?
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- bishop
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Kontakt:
Twoja "kadencja" trwa już długo, zdążyłaś stać się nieodłączną częścią tego forum. Więc dla Ciebie to pewnie nie problem. Ale skąd my, wszyscy nowicjusze możemy o takich rzeczach wiedzieć?
Być może zimą da się przeczytać wszystkie zaległe wątki, ale póki co nie ma na to szans
oprócz forum jest jeszcze ogródek, praca i rodzina...

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
No jak to skąd? Z dobrze widocznej sekcji REGULAMINY, ogłoszenia, konkursy, FAQ. na samej górze strony głównej naszego Forum :P
Jeśli ja mogę zaglądać do sekcji PROŚBY do Moderatorów, Admina. Archiwalne KONKURSY. na dole strony, to co stoi na przeszkodzie, żeby forumowicze zerkali czasem do sekcji na górze

Jeśli ja mogę zaglądać do sekcji PROŚBY do Moderatorów, Admina. Archiwalne KONKURSY. na dole strony, to co stoi na przeszkodzie, żeby forumowicze zerkali czasem do sekcji na górze

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- bishop
- Kontakt:
Forumowicz w postaci mojej osoby zerknął tam na samym wstępie. Nie znalazł, albo nie przywiązał do tego wagi.
Zerknął powtórnie. Również nie znalazł informacji o zmianie ilości postów na stronie wątku.
Do trzech razy sztuka, więc ostatni raz wykorzystam na okres, kiedy będę miał baaaardzo dużo czasu. Chociaż słyszałem, że znów zamierzają podnieść wiek emerytalny
Zerknął powtórnie. Również nie znalazł informacji o zmianie ilości postów na stronie wątku.
Do trzech razy sztuka, więc ostatni raz wykorzystam na okres, kiedy będę miał baaaardzo dużo czasu. Chociaż słyszałem, że znów zamierzają podnieść wiek emerytalny

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- bishop
- Kontakt:
Aktualnie (choć przegapiłem od kiedy
) jest 14 postów na stronie. Więc pierwszy na drugiej stronie ma końcówkę &start=14, i potem trzeba dodawać 14

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
Zmiana (ilości postów na stronie) związana jest z postulatem forumków, żeby na każdej stronie wątku, w którym umieszczono dużo zdjęć, było tych zdjęć mniej
Chodzi o to, żeby na raz wyświetlało się mniej postów, w których forumkowie umieścili swoje zdjęcia, co zmniejszy nieco tzw. "ruch" czy transfer na fotosiku. Zainteresowanych odsyłam do wątków na temat zmian obliczania statystyk i płatności fotosikowych.

- bishop
- Kontakt:
Re: Idź do strony....
Obecnie w nowym Forum obok numerów stron jest napis "Przejdź na stronę". Po kliknięciu na niego, jeśli przeglądarka pozwala na uruchamianie skryptów wyskakuje okienko, w którym można wpisać numer żądanej strony.
To powinno rozwiązać problemy z nawigacją
To powinno rozwiązać problemy z nawigacją

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz