Idź do strony....

Pytania techniczne i organizacyjne do Admina i Moderatorów.
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Problem w tym, że informacja o zmianie ilości postów na stronie ukazuje się (z przypadku wprowadzania zmian) z odpowiednim miejscu, w sekcji z komunikatami i informacjami o działaniu forum. Za mojej kadencji zmieniło się to tylko raz, żeby poprawić czytelność wątków.

Jakby co informacja o zmianie pojawi się znowu, ale jeśli przez niemal trzy lata było to tylko raz, to chyba w najbliższym czasie nie ma co przewidywać kolejnej :P

Czy jest to duży problem?
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
bishop
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2008, o 22:54
Kontakt:

Post »

Twoja "kadencja" trwa już długo, zdążyłaś stać się nieodłączną częścią tego forum. Więc dla Ciebie to pewnie nie problem. Ale skąd my, wszyscy nowicjusze możemy o takich rzeczach wiedzieć? :oops: Być może zimą da się przeczytać wszystkie zaległe wątki, ale póki co nie ma na to szans :lol: :lol: :lol: oprócz forum jest jeszcze ogródek, praca i rodzina...
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

No jak to skąd? Z dobrze widocznej sekcji REGULAMINY, ogłoszenia, konkursy, FAQ. na samej górze strony głównej naszego Forum :P

Jeśli ja mogę zaglądać do sekcji PROŚBY do Moderatorów, Admina. Archiwalne KONKURSY. na dole strony, to co stoi na przeszkodzie, żeby forumowicze zerkali czasem do sekcji na górze :roll: :?: :lol:
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
bishop
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Forumowicz w postaci mojej osoby zerknął tam na samym wstępie. Nie znalazł, albo nie przywiązał do tego wagi.
Zerknął powtórnie. Również nie znalazł informacji o zmianie ilości postów na stronie wątku.
Do trzech razy sztuka, więc ostatni raz wykorzystam na okres, kiedy będę miał baaaardzo dużo czasu. Chociaż słyszałem, że znów zamierzają podnieść wiek emerytalny :cry:
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Awatar użytkownika
Miiriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 maja 2007, o 00:17
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dziękuję :)
Pozostawić ciepły ślad na czyjejś ręce... - Bernadetta
Zapraszam pod Krzywą Jabłoń: Miiriam ; Rok 2012 ; Rok 2013
Awatar użytkownika
bishop
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Aktualnie (choć przegapiłem od kiedy :oops: ) jest 14 postów na stronie. Więc pierwszy na drugiej stronie ma końcówkę &start=14, i potem trzeba dodawać 14
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Zmiana (ilości postów na stronie) związana jest z postulatem forumków, żeby na każdej stronie wątku, w którym umieszczono dużo zdjęć, było tych zdjęć mniej :lol: Chodzi o to, żeby na raz wyświetlało się mniej postów, w których forumkowie umieścili swoje zdjęcia, co zmniejszy nieco tzw. "ruch" czy transfer na fotosiku. Zainteresowanych odsyłam do wątków na temat zmian obliczania statystyk i płatności fotosikowych.
Awatar użytkownika
bishop
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Re: Idź do strony....

Post »

Obecnie w nowym Forum obok numerów stron jest napis "Przejdź na stronę". Po kliknięciu na niego, jeśli przeglądarka pozwala na uruchamianie skryptów wyskakuje okienko, w którym można wpisać numer żądanej strony.
To powinno rozwiązać problemy z nawigacją :wink:
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Awatar użytkownika
MalaRybka
1000p
1000p
Od: 22 mar 2007, o 15:54

Re: Idź do strony....

Post »

Super wieści :). Dziękuję.