Wiem... długo mnie nie było
Postanowiłem że otworzę nowy dużo lepszy wątek , bez tych wszystkich zmartwień...
W końcu od czego są róże

Jak do tej pory udało mi się uzbierać 35 odmian
 . W tym roku powstaną jeszcze 2,1 rabata ,oczywiście z różami
 . W tym roku powstaną jeszcze 2,1 rabata ,oczywiście z różami   .Róże jak wiadomo zbieram od czerwca 2014 r tak jakoś spodobały mi się dwie potem inne i tak to działa
 .Róże jak wiadomo zbieram od czerwca 2014 r tak jakoś spodobały mi się dwie potem inne i tak to działa   Oczywiście nie mogłem sadzić wszystkich róż na jednej niezbyt dużej rabacie więc zlikwidowałem iglaki na wiosne powstała nowa rabata a teraz niedawno jeszcze jedna ...
  Oczywiście nie mogłem sadzić wszystkich róż na jednej niezbyt dużej rabacie więc zlikwidowałem iglaki na wiosne powstała nowa rabata a teraz niedawno jeszcze jedna ...  Ostatnio bardzo spodobały mi się róże angielskie , więc tak samo rabaty będą iście angielskie i do tego mam zamiar zmierzać
  Ostatnio bardzo spodobały mi się róże angielskie , więc tak samo rabaty będą iście angielskie i do tego mam zamiar zmierzać   dodatkowo tło będą robić stare drzewa iglaste , no po prostu bajka
  dodatkowo tło będą robić stare drzewa iglaste , no po prostu bajka   
 No więc zapraszam ! Mam nadzieję że będziecie się mną interesować

Sezon w tym roku rozpoczyna ot taka zwykła a ile ma uroku Rosa Rugosa Wyjątkowo zdrowa pięknie kwitnąca ozdobne owoce w zimie i bez obaw można kosić ją kosiarką jak moja doznała to w 2008 i 09
 Do tego czasu pięknie się rozrosła i pięknie kwitnie
 Do tego czasu pięknie się rozrosła i pięknie kwitnie   Róża z historią ... rośnie w sadzie bo tam kiedyś miał być mój ogródek potem przyszła zima zmieniłem zdanie i tak została... przez pierwsze dwa lata nieustannie koszona nigdy nie okrywana a dorosła do 1,20 cm.
  Róża z historią ... rośnie w sadzie bo tam kiedyś miał być mój ogródek potem przyszła zima zmieniłem zdanie i tak została... przez pierwsze dwa lata nieustannie koszona nigdy nie okrywana a dorosła do 1,20 cm. 

Szykuje się Mary Rose ... Sadzona bodajże w Pazdzierniku u.r. pięknie się rozrosła , zdrowa i calutka w pączkach

W przeciwieństwie Graham T . ma jakieś plamki

Jeszcze jedną godną pochwały jest Abraham Darby . Bardzo szybko rośnie co mnie cieszy, nie złapał ani trochę skoczka jedynie zaczęła go brać mszyca ale sobie poradzimy , też w pączkach

No i jeszcze Eden wypuszcza nowy pęd !!

Reszta róż też w pączkach ! Jedynie wielkokwiatowe nic... podobno ma lać do poniedziałku u mnie więc napiszę co chce zrobić tzn. róże i róże

,bo w pewnym wieku nie nadążam ze wszystkim
 ,bo w pewnym wieku nie nadążam ze wszystkim 

a biorąc pod uwagę że od roku je zbierasz to świadczy o tym ,że kochasz je już całym serduchem
 a biorąc pod uwagę że od roku je zbierasz to świadczy o tym ,że kochasz je już całym serduchem  

To musi być prawdziwa miłość
  To musi być prawdziwa miłość  

ale to już na jesień , jedyne to dałem jej nawóz do róż w marcu po rozgrzebaniu kopców i tyle...  nawet się na nią nie patrzę
  ale to już na jesień , jedyne to dałem jej nawóz do róż w marcu po rozgrzebaniu kopców i tyle...  nawet się na nią nie patrzę  

A nostalgie to w ogóle
 A nostalgie to w ogóle   rdza !?
  rdza !?
 Spasowało jej tu chyba , to co będzie za 3-4 lata ! Pewnie big Mary
  Spasowało jej tu chyba , to co będzie za 3-4 lata ! Pewnie big Mary