Witam przeekochanych gości
Aniu 
Wiesz trochę może przerwij te maki ... dla profilaktyki tak

nie dla mączniaka i plamistości ! U mnie też nie na wszystkich są np. na tych angielskich mszyc jest bardzo mało a na tych z niemiec dość sporo

Fajnie że ci się powojniki podobają !
Dla ciebie dzisiejsza Mary Rose
Ewo 
Tak Eden mam od tąd ... >>>
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=420 Moja nie rośnie jakoś specjalnie szybko ale jednak rośnie ... po opiniach u innych na fo i Ani DS spodziewałem się gorzej ... dużo gorzej na razie wygląda tak

U mnie jej najwyrazniej spasowało stanowisko wschodnie jednak do przesadzenia bo za blisko Gospel

ale to już na jesień , jedyne to dałem jej nawóz do róż w marcu po rozgrzebaniu kopców i tyle... nawet się na nią nie patrzę
Daysy 
Haha nie martw się zawsze się załapiesz ! Spoczko !
Dla ciebie obiecana Mary ! Zapach ma przepiękny !!! Tak jak woda różana...
Angielskie jakoś u mnie rosną nawet lepiej niż te z ADR np. Artemis ma teraz kilka plamek a one żadnej

Kocham Mary !
Jadziu 
Oj tam oj tam ! Rolki kupić wystarczy haha !
Rhapsody terminatorka ! Cała w pączkach a na dole chyba z 5 nowych pędów !
Beatko 
Dzięki ! No zdrowa bo w końcu to rugosa
Gertrude Jeckyll Też ma sporo pączków w przeciwieństwie do innych ! Zdrowa bez plamki tylko w błocie ...
Małgosiu 
EEE tam mają tu niektórzy po 200
Najbardziej zmartwiła mnie Nostalgia ! Zawsze była zdrowa , miejsca i stanowisko takie jak mają inne i tu rdza ! Liście oberwane ale czym pryskać !?
Tolinko 
No niby tak ale mam jakiś niedosyt i na pewno na 35 się nie skończy mogę cię zapewnić !

No i nawet drugie kwiaty od dzisiaj bo jest już Mary ! Nie trafiła teraz z pogodą ... zimno i wieje a wczoraj jeszcze lało ....
Graham Thomas,Lavaglut i Zorba te bez plam ...

Augusta Luise i Pastella

Heidi już wygląda tak , zdrowa żadnych plam czy coś ! A Astrid mimo że cięta wiosną mi do brzucha to już mnie przerosła !

A Abraham !!
Trochę się zmartwiłem The Fairy Kalmar ,Artemis bo mają plamki , oczywiście liście oberwane ale przecież mają przewiew miejsce a one takie coś

A nostalgie to w ogóle

rdza !?
Poza tym każda większa już w pąkach ! Następna po mary to G.T .
Kalmar strasznie chorowity jest... zobaczymy kwiaty ma ładne na zdjęciach ale te plamki do tych błyszczących liści nie pasują