Czy lubisz wyróżniać się z tłumu ?
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
- Administrator
- ---
- Kontakt:
Naturalna selekcja Izochatte pisze:aurynka pisze:Agnieszko admin ma rację. Trzymaj się z dala od złych i fałszywych ludzi i otaczaj się tylko prawdomównymi i wesołymi, a na pewno dobrze na tym w życiu wyjdziesz.![]()
Takie zalecenie nie zawsze sie da wypełnićChociaż...niektórym się to udaje
![]()
Ciekawe jak to robią...
Hehe ... coś w tym jest ... może zabrzmi to nieskromnie ... ale mam wrażenie , że raczej jestem akceptowana " przez większość " ... owszem zdarzaja sie pewnie tacy , którym coś we mnie " nie pasi " ... moje zachowanie , sposób bycia i to co mówie ... ja też przeciez nie wszystkich traktuje tak samo ... jednych lubię bardziej innych mniej ....a z innymi rozmawiam z konieczności ... odpowiadam im na zadane mi pytania ... ale do tego sie ograniczam .
Raczej wole nie uzewnętrzniac swojego smutku ... rzeczywistość jest dość szara i zwykła ... sama się zastanawiam jak to jest , że np jak mi coś nie pójdzie na uczelni , czegoś nie zalicze ... to chwilke sie na siebie powkurzam , mam do siebie pretensje , że mogłam sie bardziej przyłożyć i takie tam ... ale juz po paru minutach chodze uśmiechnięta , żartuje ( głównie z siebie ) :P ... i raczej zarażam optymizmem
.... hehe oj skromnościa to ja nie grzesze :P

Raczej wole nie uzewnętrzniac swojego smutku ... rzeczywistość jest dość szara i zwykła ... sama się zastanawiam jak to jest , że np jak mi coś nie pójdzie na uczelni , czegoś nie zalicze ... to chwilke sie na siebie powkurzam , mam do siebie pretensje , że mogłam sie bardziej przyłożyć i takie tam ... ale juz po paru minutach chodze uśmiechnięta , żartuje ( głównie z siebie ) :P ... i raczej zarażam optymizmem
.... hehe oj skromnościa to ja nie grzesze :P
Dlaczego chcę być OGRODNIKIEM ??? ... Po co pytacie ...to oczywiste ktoś przecież musi PROFESJONALNIE grabić trawniki ;)
Jeśli mamy mieć na myśli ten konkretny przykładchatte pisze:Chyba nie taka całkiem naturalna, Aurynko. Myslę, ze "Ktoś" jednak do tego rękę przykłada,
tylko jak "On" to robi ?
Wiem, że pewnie nie zrozumiesz powyższego ale po prostu nie mogę inaczej
Lecę do zagadek, bo tu może się coś skroić, a ja wolę ciszę. Buźka
- Administrator
- ---
- Kontakt:
I tak trzymaj aagus. Nie daj w sobie nigdy zabić tego co najlepsze.aagus pisze:Hehe ... coś w tym jest ... może zabrzmi to nieskromnie ... ale mam wrażenie , że raczej jestem akceptowana " przez większość " ... owszem zdarzaja sie pewnie tacy , którym coś we mnie " nie pasi " ... moje zachowanie , sposób bycia i to co mówie ... ja też przeciez nie wszystkich traktuje tak samo ... jednych lubię bardziej innych mniej ....a z innymi rozmawiam z konieczności ... odpowiadam im na zadane mi pytania ... ale do tego sie ograniczam .
Raczej wole nie uzewnętrzniac swojego smutku ... rzeczywistość jest dość szara i zwykła ... sama się zastanawiam jak to jest , że np jak mi coś nie pójdzie na uczelni , czegoś nie zalicze ... to chwilke sie na siebie powkurzam , mam do siebie pretensje , że mogłam sie bardziej przyłożyć i takie tam ... ale juz po paru minutach chodze uśmiechnięta , żartuje ( głównie z siebie ) :P ... i raczej zarażam optymizmem![]()
.... hehe oj skromnościa to ja nie grzesze :P![]()
![]()
![]()
-
martas
A ja nie wiem dlaczego wybijanie się z tłumu kojarzy wam się z czymś złym. Czyż nie można się wyróżniać pozytywnie? I czy aby na pewno każdy, kto pisze tu, iż woli "stado" rzeczywiście tak postępuje, aby się nie rzucać w oczy?
Nela - przecież nie potrzeba wiele, aby zauważyć, że jesteś gifową specjalistką i lubisz, gdy inni dzięki Tobie dobrze się bawią.
Karo - nie wypowiadała się tu co prawda, ale też nie potrzeba wiele trudu, aby zorientować się, iż uwielbia być najlepszą w swoich radach ogrodniczych.
Amlos - uśmiechnięta osóbka, która niby nic nie robi, a trudno jej nie zauważyć.
Yaro - lubi postawić na swoim, choćby stada były 2 i miały odmienny pogląd.
Aurynka, Agrazka - lubią mieć własne zdanie i je wyrażać, choćby nie przysporzyło im to przyjaciól.
Przemo - i jego palmy.
Erazm - oj dużo i długo bym mogła, ale po co
PO - uwielbia to co robi i lubi to pokazywać. I dobrze! Jak inaczej by na tym zarobił?
Admin - wiadomo, admin!
.
.
.
Jest tu pewnie kilka szarych osób, o których nic nie potrafiłabym napisać, ale wiele by ich pewnie nie było.
Nela - przecież nie potrzeba wiele, aby zauważyć, że jesteś gifową specjalistką i lubisz, gdy inni dzięki Tobie dobrze się bawią.
Karo - nie wypowiadała się tu co prawda, ale też nie potrzeba wiele trudu, aby zorientować się, iż uwielbia być najlepszą w swoich radach ogrodniczych.
Amlos - uśmiechnięta osóbka, która niby nic nie robi, a trudno jej nie zauważyć.
Yaro - lubi postawić na swoim, choćby stada były 2 i miały odmienny pogląd.
Aurynka, Agrazka - lubią mieć własne zdanie i je wyrażać, choćby nie przysporzyło im to przyjaciól.
Przemo - i jego palmy.
Erazm - oj dużo i długo bym mogła, ale po co
PO - uwielbia to co robi i lubi to pokazywać. I dobrze! Jak inaczej by na tym zarobił?
Admin - wiadomo, admin!
.
.
.
Jest tu pewnie kilka szarych osób, o których nic nie potrafiłabym napisać, ale wiele by ich pewnie nie było.
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.