Czy lubisz wyróżniać się z tłumu ?
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Zapraszam do dyskusji.
Zapraszam do dyskusji.
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
- Od: 15 wrz 2006, o 23:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Nie. Nigdy nie miałem najmniejszej ochoty, aby wyróżniać spośród grupy, czy to zachowaniem, czy też posiadaniem czegoś. W żadnym stopniu. Wolałem być szarym środkiem, który nie jest ani najlepszy, ani najgorszy. 

Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
- Nela
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 paź 2006, o 17:09

Nigdy nie chciałabym być w roli żadnej z tych osób.
Bardzo dobrze czuję się jako część "szarej masy"

Biedny, kto gwiazd nie widzi bez uderzenia w zęby... St.J.Lec
- Nela
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 paź 2006, o 17:09

Biedny, kto gwiazd nie widzi bez uderzenia w zęby... St.J.Lec
Przyznam , ze czasem dobrze jest byc zauważonym ... ale ja jakoś specjalnie nie wyrózniam się ... nie uważam żebym miała do tego prawo , że jestem lepsza od innych ...
... jedno co na pewno wyróżnia mnie z tłumu .... to moje zachowanie ... ale to bez premedytacji jakos jest ... po prostu z natury jestem wesoła , zawsze roześmiana i głośna ... i szczególnie w grupie rówiesniczej daje się to zauważuć ... np na moim roku nie ma osoby która by mnie nie kojarzyła .... może nie zawsze z imienia czy nazwiska ... ale raczej wszyscy wiedzą , ze mam ADHD i jestem nienormalna :P...
... ale pod innymi względami raczej jestem " szara myszką " i nie wychodze przed szereg .
... A serek bardzio lubię :P
... jedno co na pewno wyróżnia mnie z tłumu .... to moje zachowanie ... ale to bez premedytacji jakos jest ... po prostu z natury jestem wesoła , zawsze roześmiana i głośna ... i szczególnie w grupie rówiesniczej daje się to zauważuć ... np na moim roku nie ma osoby która by mnie nie kojarzyła .... może nie zawsze z imienia czy nazwiska ... ale raczej wszyscy wiedzą , ze mam ADHD i jestem nienormalna :P...
... ale pod innymi względami raczej jestem " szara myszką " i nie wychodze przed szereg .

... A serek bardzio lubię :P
Dlaczego chcę być OGRODNIKIEM ??? ... Po co pytacie ...to oczywiste ktoś przecież musi PROFESJONALNIE grabić trawniki ;)
- Administrator
- ---
- Kontakt:
Administrator pisze:Nie martw się Aagus, sporo osób w dzisiejszych czasach ma ADHD. To nie kwalifikuje do nienormalnych.
Hehe nie martwie się ... ja nawet lubie w sobie tego " głupola " ... jestem niegroźna póki co , więc moje ADHA jakoś przeżyję :P
Dlaczego chcę być OGRODNIKIEM ??? ... Po co pytacie ...to oczywiste ktoś przecież musi PROFESJONALNIE grabić trawniki ;)
- Administrator
- ---
- Kontakt:
Na pewno "o niebo lepiej" być wesołym i pogodnymaagus pisze:......Hehe nie martwie się ... ja nawet lubie w sobie tego " głupola " ... jestem niegroźna póki co , więc moje ADHA jakoś przeżyję :P

A jak widzimy i słyszymy w starym, dobrym "Złym Zachowaniu" - zawsze mi się to b.podobało, ciekawe czy to oglądałaś kiedyś ? - i "Utwór o pogodnych staruszkach..." To było super !!!! Zresztą widać osobowości , tego się nie da ukryć, np. po postach, interpretacjach pojęć w zabawach, w rozmowach , mimice twarzy itd, gdzie przebija radość z życia i optymizm a gdzie złość, zawiść lub inne uczucia. Wiesz wydaje mi się jakimi się człowiek ludźmi otacza takim się po pewnym czasie sam staje przesiąkając.
Więc miej możliwie największe ADHD, śmiej się i bądź zawsze taka jaką się lubisz a od przyjaciół się nie opędzisz hi hi ..