Czy lubisz wyróżniać się z tłumu ?

Humor, psychologia, podróże, pokrewne.
aurynka
---
Od: 26 wrz 2006, o 14:28

Post »

Agnieszko admin ma rację. Trzymaj się z dala od złych i fałszywych ludzi i otaczaj się tylko prawdomównymi i wesołymi, a na pewno dobrze na tym w życiu wyjdziesz. :D :wink:
Awatar użytkownika
Administrator
---
Od: 28 gru 2006, o 10:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

aurynka pisze:Agnieszko admin ma rację. Trzymaj się z dala od złych i fałszywych ludzi i otaczaj się tylko prawdomównymi i wesołymi, a na pewno dobrze na tym w życiu wyjdziesz. :D :wink:
No właśnie aagus, nawet aurynka się zgodziła ze mną... tym razem... :D ;:215
A czy ktoś z forumowiczów pamięta "Złe zachowanie" ? ? :D
Tu możesz pomóc poszkodowanym w powodzi - viewtopic.php?t=127991
Admin.
x-C-j
---
Od: 22 lis 2006, o 14:55

Post »

Tylko pozytywnymi rzeczami, zachowaniami i wypowiedziami. :D
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52

Post »

aurynka pisze:Agnieszko admin ma rację. Trzymaj się z dala od złych i fałszywych ludzi i otaczaj się tylko prawdomównymi i wesołymi, a na pewno dobrze na tym w życiu wyjdziesz. :D :wink:

Takie zalecenie nie zawsze sie da wypełnić :lol: Chociaż...niektórym się to udaje :wink:
Ciekawe jak to robią... Np. nasz Admin ;:109
Awatar użytkownika
Administrator
---
Kontakt:

Post »

To fakt. Masz rację chatte Często jest to niemożliwe ale napisałem staraj się aaagus :D:D
Często nas ludzie zarażają np swoją nienawiścię itp, ja wolę takich ludzi unikać... jednak, jeśli to możliwe oczywiście..
Admin.
aurynka
---

Post »

chatte pisze:

Takie zalecenie nie zawsze sie da wypełnić :lol: Chociaż...niektórym się to udaje :wink:
Ciekawe jak to robią...
Naturalna selekcja Izo :lol: :wink: Omijać szerokim łukiem tych co tylko krzywdzą , są obłudni itp. a przyczepiać się do ich przeciwieństw. :wink:
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Chyba nie taka całkiem naturalna, Aurynko. Myslę, ze "Ktoś" jednak do tego rękę przykłada,
na tym forum, że nie ma tu tych, których należy omijać. :wink:

A w życiu niestety nie zawsze da się omijać tych , których by należało, nawet małym łukiem :(
Awatar użytkownika
aagus
100p
100p
Od: 25 gru 2006, o 13:35

Post »

Hehe ... coś w tym jest ... może zabrzmi to nieskromnie ... ale mam wrażenie , że raczej jestem akceptowana " przez większość " ... owszem zdarzaja sie pewnie tacy , którym coś we mnie " nie pasi " ... moje zachowanie , sposób bycia i to co mówie ... ja też przeciez nie wszystkich traktuje tak samo ... jednych lubię bardziej innych mniej ....a z innymi rozmawiam z konieczności ... odpowiadam im na zadane mi pytania ... ale do tego sie ograniczam .

Raczej wole nie uzewnętrzniac swojego smutku ... rzeczywistość jest dość szara i zwykła ... sama się zastanawiam jak to jest , że np jak mi coś nie pójdzie na uczelni , czegoś nie zalicze ... to chwilke sie na siebie powkurzam , mam do siebie pretensje , że mogłam sie bardziej przyłożyć i takie tam ... ale juz po paru minutach chodze uśmiechnięta , żartuje ( głównie z siebie ) :P ... i raczej zarażam optymizmem :)

.... hehe oj skromnościa to ja nie grzesze :P :oops: :oops: :oops: :oops:
Dlaczego chcę być OGRODNIKIEM ??? ... Po co pytacie ...to oczywiste ktoś przecież musi PROFESJONALNIE grabić trawniki ;)
aurynka
---

Post »

chatte pisze:Chyba nie taka całkiem naturalna, Aurynko. Myslę, ze "Ktoś" jednak do tego rękę przykłada,
tylko jak "On" to robi ? :wink:
Jeśli mamy mieć na myśli ten konkretny przykład :lol: ... to owszem, że ktoś przykłada...to już norma. :wink:
Wiem, że pewnie nie zrozumiesz powyższego ale po prostu nie mogę inaczej :wink: :D Starałam się jak mogłam :D
Lecę do zagadek, bo tu może się coś skroić, a ja wolę ciszę. Buźka :D
Awatar użytkownika
Administrator
---
Kontakt:

Post »

aagus pisze:Hehe ... coś w tym jest ... może zabrzmi to nieskromnie ... ale mam wrażenie , że raczej jestem akceptowana " przez większość " ... owszem zdarzaja sie pewnie tacy , którym coś we mnie " nie pasi " ... moje zachowanie , sposób bycia i to co mówie ... ja też przeciez nie wszystkich traktuje tak samo ... jednych lubię bardziej innych mniej ....a z innymi rozmawiam z konieczności ... odpowiadam im na zadane mi pytania ... ale do tego sie ograniczam .

Raczej wole nie uzewnętrzniac swojego smutku ... rzeczywistość jest dość szara i zwykła ... sama się zastanawiam jak to jest , że np jak mi coś nie pójdzie na uczelni , czegoś nie zalicze ... to chwilke sie na siebie powkurzam , mam do siebie pretensje , że mogłam sie bardziej przyłożyć i takie tam ... ale juz po paru minutach chodze uśmiechnięta , żartuje ( głównie z siebie ) :P ... i raczej zarażam optymizmem :)

.... hehe oj skromnościa to ja nie grzesze :P :oops: :oops: :oops: :oops:
I tak trzymaj aagus. Nie daj w sobie nigdy zabić tego co najlepsze. ;:215 ;:215
Admin.
martas

Post »

A ja nie wiem dlaczego wybijanie się z tłumu kojarzy wam się z czymś złym. Czyż nie można się wyróżniać pozytywnie? I czy aby na pewno każdy, kto pisze tu, iż woli "stado" rzeczywiście tak postępuje, aby się nie rzucać w oczy?

Nela - przecież nie potrzeba wiele, aby zauważyć, że jesteś gifową specjalistką i lubisz, gdy inni dzięki Tobie dobrze się bawią.
Karo - nie wypowiadała się tu co prawda, ale też nie potrzeba wiele trudu, aby zorientować się, iż uwielbia być najlepszą w swoich radach ogrodniczych.
Amlos - uśmiechnięta osóbka, która niby nic nie robi, a trudno jej nie zauważyć.
Yaro - lubi postawić na swoim, choćby stada były 2 i miały odmienny pogląd.
Aurynka, Agrazka - lubią mieć własne zdanie i je wyrażać, choćby nie przysporzyło im to przyjaciól.
Przemo - i jego palmy.
Erazm - oj dużo i długo bym mogła, ale po co :wink:
PO - uwielbia to co robi i lubi to pokazywać. I dobrze! Jak inaczej by na tym zarobił?
Admin - wiadomo, admin!
.
.
.

Jest tu pewnie kilka szarych osób, o których nic nie potrafiłabym napisać, ale wiele by ich pewnie nie było.
aurynka
---

Post »

Podziwiam matras - naprawdę 8) Nie często to piszę komukolwiek, ale Ty mnie zaskoczyłaś maksymalnie (na plus). 8)

p.s. Brakuje mi jedynie paru rozwinięć 8)
Reposit-10
Konto usunięte na prośbę.
Od: 22 sty 2006, o 11:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Weto , Marto ! Co ja nic nie robię??????
A moje grafomańskie zapędy , i parę innych małych zasług - to jest NIC ? ;:112

Pozdrawiam :lol:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

A kto dzisiaj pluł i łapał?
A kto się w ucho podrapał?... ;:113
Reposit-10
Konto usunięte na prośbę.
Od: 22 sty 2006, o 11:50