Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
- Od: 15 wrz 2006, o 23:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu, Krysiu Grażynko to miło , że zajrzeliście do mojego ogródka. Oj zaniedbałem mój wątek ale to przez to, ze rzadko ktoś do niego zaglądał i to, że ostatnimi czasy mało czasu mogłem poświęcić i forum i działeczce. Może uda się to nadrobić, chociaż już targały mną myśli, aby podobnie jak Przemo zakończyć moją przygodę z forum. Jednak lepiej rzadko niż wcale i zostanę. Lato mam już zmarnowane w fotkach ale przyjdzie zima i nadrobię ptaszkami i zimowymi klimatami.
Postaram się wkrótce dodać kilka zdjęć z działki i małego Igorka.
Pozdrawiam - Jarek
Postaram się wkrótce dodać kilka zdjęć z działki i małego Igorka.
Pozdrawiam - Jarek
Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
- popieram, tak trzymaj, przynajmniej tak.Yaro32 pisze:Jednak lepiej rzadko niż wcale i zostanę.
Zobacz - ja też narzekam na brak czasu, zaglądam, czytam, czasem coś napiszę

serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Jarku to , że mogłeś nie mieć czasu dla forum rozumiem, bo różnie się w życiu układa ale stwierdzenie
to chyba przesada. Nie rozumiem takiego podejścia do życia....Yaro32 pisze: Oj zaniedbałem mój wątek ale to przez to, ze rzadko ktoś do niego zaglądał
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- ElzbietaaG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
Witam Was serdecznie.
Cieszę się, że zaglądacie do mego wątku, mimo, że ostatnio raczej zaniedbałem forum. Postaram się to jakoś w miarę szybko nadrobić. Tak jak zapowiadałem wrzucam kilka fotek z działeczki. Troszkę się na niej zmienia. Sami zresztą zobaczcie jakie metamorfozy przechodzi mój zielony zakątek. Wkrótce postaram się zamieścić również zaległe fotki z letniego kwitnienia liliowców i innych kwiatków, oraz oczywiście nowe fotki Igorka.

Zamarzył mi się też żywopłot z pęcherznicy diablo i luteus na miejsce bylinowej rabatki. Co o tym sądzicie. Pierwsze kroki zostały już poczynione. Pozostała decyzja sadzić czy nie.

Pozdrawiam - Jarek
Cieszę się, że zaglądacie do mego wątku, mimo, że ostatnio raczej zaniedbałem forum. Postaram się to jakoś w miarę szybko nadrobić. Tak jak zapowiadałem wrzucam kilka fotek z działeczki. Troszkę się na niej zmienia. Sami zresztą zobaczcie jakie metamorfozy przechodzi mój zielony zakątek. Wkrótce postaram się zamieścić również zaległe fotki z letniego kwitnienia liliowców i innych kwiatków, oraz oczywiście nowe fotki Igorka.

Zamarzył mi się też żywopłot z pęcherznicy diablo i luteus na miejsce bylinowej rabatki. Co o tym sądzicie. Pierwsze kroki zostały już poczynione. Pozostała decyzja sadzić czy nie.

Pozdrawiam - Jarek
- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
Nareszcie jesteś!!!długo kazałes na siebie czekać
Działeczka fantastyczna.Tyle pracy w nią włozyłeś,ale efekt cudowny.jak ładnie i starannie masz wszystko zrobione?To Twoja zasługa czy moze Twojej żoneczki?
Zywopłot będzie kapitalny.Ja tez mam te krzewy i kolorystycznie super wyglądają.Nie wiem czy od dołu będzie gęsty,ale zawsze mozesz posadzic coś obok.
Rób zdjęcia i pokazuj
i działeczkę i rodzinkę

Zywopłot będzie kapitalny.Ja tez mam te krzewy i kolorystycznie super wyglądają.Nie wiem czy od dołu będzie gęsty,ale zawsze mozesz posadzic coś obok.
Rób zdjęcia i pokazuj

- Yaro32
- Przyjaciel Forum
Cieszę się, że zaglądacie i że się podoba moja praca. W związku z tym, ze zapadła już decyzja o tym, aby powstał żywopłocik z pęcherznicy luteus i diablo to mam pytanie. W jakiej rozstawie posadzić te krzewy? naokoło 6 metrów mam 7 sadzonek (3 diablo i 4 luteus). Czy nie za dużo?
Pozdrawiam - Jarek
Pozdrawiam - Jarek
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
Witam po dłuższej przerwie. Dziś zaprezentuję część mojej kolekcji liliowców, która tego lata kwitła na mojej działeczce.
Always Afternoon

Black Emanuelle

Daring Deception

Elegant Candy

Crimson Pirate

Joan Senior

Pink Puff

Lynn Hall

Stella D'Oro

Winneberry Candy

Bela Lugosi

Franz Halls

Heidi Edelwaiss

All American Tiger

Piano Man

El Desperado

oraz nieznanej mi nazwy

To by było na tyle w temacie liliowców. Mam jeszcze kilka odmian, które niestety tego lata nie zakwitły. Mam nadzieję, że w przyszłości uda mi się zaprezentować ich większą liczbę.
Pozdrawiam - Jarek
Always Afternoon

Black Emanuelle

Daring Deception

Elegant Candy

Crimson Pirate

Joan Senior

Pink Puff

Lynn Hall

Stella D'Oro

Winneberry Candy

Bela Lugosi

Franz Halls

Heidi Edelwaiss

All American Tiger

Piano Man

El Desperado

oraz nieznanej mi nazwy

To by było na tyle w temacie liliowców. Mam jeszcze kilka odmian, które niestety tego lata nie zakwitły. Mam nadzieję, że w przyszłości uda mi się zaprezentować ich większą liczbę.
Pozdrawiam - Jarek
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
Moi Drodzy mam pytanie. Co należy zrobić z poziomkami przed zimą. Czy ścina się je tak jak truskawki? Proszę o poradę w tym temacie oraz co zrobić z budleją Dawida. Czy obcina się ją przy ziemi czy zostawia się cała roślinę na zimę i tylko kopczykuję ją jak róże.
Pozdrawiam - Jarek
Pozdrawiam - Jarek