Renatko, ja raczej też sama będe robiła. Ale same kamienie będą kosztowały majątek. Ja chcę kupić takie same kamienie jak na schodkach, a one kosztują. Szpadelek faktycznie nie wystarczyłby na wykopanie tego potwora.

Już raz próbowałam. Chciałam się go pozbyć, bo za bardzo się rozrósł. Nie dał się wykopac. Dlatego zaczęłam go radykalnie ciąć
Aniu, ja kupuję w składnicy kamieni niedaleko stacji BP. Zresztą to własnie oni zrobili mi te schodki.
Ścieżkę zrobię już sama. Zaoszczędzę masę pieniędzy. U mnie polne kamienie nie pasują do ogrodu. Musze położyć te płaskie.
Annes, w skrzyniach rosnie przede wszystkim winobluszcz. Ale oprócz tego hosty. Tak naprawdę to dopiero będę zajmowała się nimi. Na razie nie mam pomysłu.
Jadziu, ja nie wiem dlaczego tamaryszek sprawia tyle kłopotów. U mnie trzyma się naprawdę dobrze. Jestem zdziwiona szczególnie, że u mnie przemarzały budleje, a one rosną w wielu ogródkach
Alu, miło, że Ci sie podoba. Może w końcu mnie odwiedzisz wiosną lub latem
Paulinko, tylko trzeba zdawać sobie sprawe, że to bardzo duże drzewko. Ja go regularnie tnę i to drastycznie
Maryniu, ja próbowałam sama się go pozbyć, ale mi się nie udalo
Monia, U Ciebie jest miejsca na tego potwora i nawet pasowałby do stylu ogrodu. Szkoda, że u Ciebie nie wytrzymywał zimy. Chociaż może teraz jak zimy są takie jakie są to warto spróbować jeszcze raz?
Marusiu, bardzo lubię tę wiosenną zieleń. To jest coś co mnie pobudza do zycia. Dopiero staram się, żeby był zadbany. jeszcze dużo przede mną.
Ale ja to kocham. Mogę pracować non stop
Basiu, witaj w nowym roku
Ewo, dlatego ja mam tylko jedną rutewkę i mam nadzieje, że będzie taka jak do tej pory

Wielkoludów nie moge mieć
Chociaz chodzi za mną dereń pagodowy. Normalnie prawie śni mi sie. Może go gdzieś wcisnę?
Taro, tamaryszek jest najbardziej ozdobny wiosną. Ja musiałam swojego bardzo ciąć, bo chciał opanować całą rabatę, znaczy zasłonić na niej światło.
Rutewka rzeczywiście jest bardzo dekoracyjna