.
 .U mnie zawsze przemarzał , więc go już nie mam

.
 .

, a że nie mam w zwyczaju późną nocką ze szpadelkiem ...(tu potrzebna by była mała kopareczka), to zamówiłam sobie kolejny  raz i teraz muszę znaleźć miejsce....
 , a że nie mam w zwyczaju późną nocką ze szpadelkiem ...(tu potrzebna by była mała kopareczka), to zamówiłam sobie kolejny  raz i teraz muszę znaleźć miejsce.... )Nadzieja umiera ostatnia...
 )Nadzieja umiera ostatnia...

... i lista chciejst się wydłuuuużyła
 ... i lista chciejst się wydłuuuużyła  

I ogólnie taka soczysta  zieleń wszędzie poprawia nastrój. Super zadbany ogród
  I ogólnie taka soczysta  zieleń wszędzie poprawia nastrój. Super zadbany ogród  

Walczył chyba trzy lata zanim poległ...Pamiętam za to tamaryszki, które rosły w Wielkopolsce-ogromne krzaczory obsypane kwiatami. Los mój parchaty...Ale zamówiłam kilka rutewek, tym zima niestraszna. A niektóre mogą też dorosnąć do 2 m
 Walczył chyba trzy lata zanim poległ...Pamiętam za to tamaryszki, które rosły w Wielkopolsce-ogromne krzaczory obsypane kwiatami. Los mój parchaty...Ale zamówiłam kilka rutewek, tym zima niestraszna. A niektóre mogą też dorosnąć do 2 m 

Nie znam rutewek - muszę looknąć, bo mnie zaciekawiłaś, Ewciuewamaj66 pisze:Z tamaryszkiem miałam te same doświadczenia-nie mógł u mnie rosnąćWalczył chyba trzy lata zanim poległ...Pamiętam za to tamaryszki, które rosły w Wielkopolsce-ogromne krzaczory obsypane kwiatami. Los mój parchaty...Ale zamówiłam kilka rutewek, tym zima niestraszna. A niektóre mogą też dorosnąć do 2 m
 A czemu już nie ma Twojego wątku?
   A czemu już nie ma Twojego wątku?  

Przeglądając w necie sklepy ze szczepionymi drzewkami dowiedziałam się, że są odmiany Tamaryszka.
 Przeglądając w necie sklepy ze szczepionymi drzewkami dowiedziałam się, że są odmiany Tamaryszka.
 Już raz próbowałam. Chciałam się go pozbyć, bo za bardzo się rozrósł. Nie dał się wykopac. Dlatego zaczęłam go radykalnie ciąć
  Już raz próbowałam. Chciałam się go pozbyć, bo za bardzo się rozrósł. Nie dał się wykopac. Dlatego zaczęłam go radykalnie ciąć 

Wielkoludów nie moge mieć
 Wielkoludów nie moge mieć