Barwy jesieni , wspomnienie lata- część 8

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
any57
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2012, o 16:56
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Barwy jesieni , wspomnienie lata- część 8

Post »

Witaj Bogusiu!
co ja słyszę! - jesienne zmęczenie organizmu :(
życzę zdrówka
bwoj54 pisze: nie ma szans pod końcowkę roku dostać się do specjalisty.
jeszcze nie praktykowałem, ale od maja tego roku Zasłużeni Dawcy Krwi są uprzywilejowani w w kolejkach do specjalisty - mają przyjęci w tym samym dniu a najpóźniej w ciągu 7 dni
w razie czego ... jestem dobrej myśli, a póki co ... dbam o siebie, chociaż tak jak zauważyłaś - jesienią organizm o sobie przypomina
PS
za godz.wybieram się z żoną na 10 km nordic walking :D to będzie już 85 km w tym miesiącu - pomaga!
Andrzej zaprasza
aktualny wątek
poprzedni
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28

Post »

Miło mi ,ze nie zapominacie o mnie , jesteście ;:215
Pawle! :wit Ty też doczekasz się gąszczu. No właśnie , jak nic nie dolega to zbytnio forsujemy organizm.
Jurku!wierzę Ci,ze bywasz...choć incognito i bardzo cieszę się, że nie zapominasz o moim ogrodzie. . Ja też mam wyrzuty sumienia,ze wpadam do zaprzyjaźnionych wątków i pędem ;:306 znikam . Wcale nie mam więcej czasu ,jakby się zdawało,ze zimą będzie go więcej/ no bo ta zima nietypowa/.U mnie jeszcze nie było wcale śniegu a ostatnie dni temp. w dzień 8C/ przedwiośnie/ ;:306
Andrzeju! :wit kurczę , nie pomyślałabym ,że L-S tego sezonu jesienno-zimowego przyzwoicie zachowa się, a da o sobie znać jakiś stan zapalny nerwu barkowego ;:222 Jestem zmęczona już tym bólem fizycznie i psychicznie.
Ja tez jestem w nieustannym ruchu, choć niestety tyle km pieszo nie pokonuję / nie z lenistwa, z braku czasu/. ;:108
Wystarczy ,ze codziennie obejdę swój ogród kilka razy , to tez nabiję metrów ;:306
Jutrzejszy dzień przełomowy , może uda się zażegnać ból/ blokada/ jeśli chirurg zgodzi się wstrzyknąć , jeśli nie to we wtorek mam wizytę u ortopedy. ;:108
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
Tacca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2009, o 12:23
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Bogusiu, kuruj się kobieto, niedługo trzeba będzie siać. Pomysł z choinką okazał się świetny, wszystkim domownikom i znajomym choinka przypadła do gustu, a to za Twoją sprawką. Teraz myślę nad dodatkami z zimnej porcelany, ale jeszcze nie mam sprecyzowanego pomysłu.
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Bogusiu zachwycam się za każdym razem gdy bywam u Ciebie ;:138
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Oj Bogusiu tak mi przykro że jesteś cierpiąca, bo to dla Ciebie podwójny stres. Jesteś taka aktywna a tu trzeba zwolnić bo boli. Utulam Cię i życzę zdrowia żeby blokada dała natychmiastowy pozytywny skutek ;:196 ;:196
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kochane , cieszę się ,ze nie zapominacie o mnie! ;:168
Danusiu! cieszę się, ze zainspirowałam do 'odmiennej choinki".Czekam na końcowy efekt! ;:108
Zerknij do drugiego mojego wątku- zrobiłam choinki i dzwonki do zawieszenia / tez nietypowe/.
Powiadasz,ze już niedługo trzeba będzie siać- kochana wstępne poczynania w ubiegłym tygodniu, w tunelu foliowym poczyniłam i doprawilam tym sposobem swój bark. Teraz "cierp ciało , coś chciało ;:306
Jadzieńko![/b} cieszę się,ze odnajdujesz w moim ogrodzie przyjemność 'bywania' Zapraszam serdecznie ;:168
Marysiu!właśnie , ja z ADHD ;:306 ...muszę przystopować ;:108 Nie mogę sobie znaleźć miejsca. Mam nadzieję ,ze jutro będzie lepiej! :tan ;:168
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36

Post »

Bogusiu to zależy jaką blokadę będziesz miała ;:108 Ja miałam i w bark i w łokieć ale ze sterydów oj jak bolało na drugi dzień a rękę musisz oszczędzać po blokadzie ;:108 Trzymam kciuki ;:196
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Elu ! tak ma być to 'sterydowa" blokada. Dzisiaj u mnie piękna pogoda, normalnie pachnie wiosną, a na termometrze 7C.
Pozdrawiam cieplusio! ;:168
Awatar użytkownika
Darmokot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2012, o 20:37

Post »

Bogusiu i jak blokada?
Awatar użytkownika
christinkrysia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2006, o 18:37

Post »

Bogusiu nadrobiłam sporo stron i dobrze mi trafiło bo akurat o tej porze nie bywałam więc seria wspomnieniowa jakby dla mnie...
Staw 4 ary ... u nas 70 m kw i tez można ręce urobić a u Ciebie to stały pracownik by sie przydał.
Teraz czytam o Twych problemach zdrowotnych i blokadzie ... o matko jedyna jak Ci lekarze szafują nimi bo tak najprościej ...
Zdrowia zycze i zajrze niebawem bo chce wiedzieć co z Toba dalej będzie sie dziać - pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Michale! blokada zadziałała na ból ale z wrażenia odpędziłam zupełnie od siebie sen ;:215 Około 24:00 zasnęłam ,a juz o godz 2:15 byłam wyspana/ oczy jak cebule/ :;230 Nadrobiłam trochę zaległości w czytaniu / do 5:15/ , później próbowałam trochę zdrzemnąć się , ale niestety organizm nie odczuwał potrzeby. Dzień zatem dzisiaj powitałam o 6:00, przyjemny , pogodny z temp. 5C.
Krysiu! miło,ze jesteś ;:168 Zgadza się 4 ary stawu, to sporo pracy. Na dodatek mój mąż w tym roku niewiele mógł mi pomóc a utrata 4 lata temu amurów ,które skutecznie usuwały nadmiar roślinności wodnej , spowodowało,ze sporo zarósł. Od ubiegłego roku nowo wpuszczone znowu robią porządek ;:108
Wiesz ,właściwie to ja wybłagałam tę blokadę, bo od 3 tygodni tabletki, maści, mikstury, rehabilitacja , zastrzyki i ból nie ustępował.Noce były koszmarem . Krysiu, a może znasz jakieś skuteczne sposoby leczenia stanów zapalnych podłopatkowych. Posyłam serdeczności! ;:168
Awatar użytkownika
atena40
500p
500p
Od: 3 lut 2010, o 18:21

Post »

Boguniu, bardzo mi przykro z powodu Twojej choroby. Mam nadzieję, że po blokadzie będzie się poprawiać. Z całego serducha tego Ci życzę ;:196
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Bogusiu pozdrawiam Cie serdecznie ;:167 i uważaj na siebie ;:196
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Anetko! dziękuję serdecznie! Teraz już wiem, że źle zrobiłam / mądry Polak po szkodzie ;:108 / ze poszłam z tym do chirurga. Chciałam jak najszybciej zakończyć ten koszmarny ból. Uśmierzony ale nie zlikwidowany zupełnie. ;:222
Aluniu! :wit staram się uważać ;:108 a co do bólu , chyba będę musiała nauczyć się z nim żyć ;:168
bebeluch
1000p
1000p
Od: 26 gru 2010, o 16:35

Post »

Bogusiu bo teraz to naprawdę nie wiadomo do którego lekarza z czym iść .
Życzę zdrówka z całego serca ;:196
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”