Mój ogród wśród łąk część 3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój ogród wśród łąk część 3

Post »

Dzisiaj wróciłam do domu po ciemku, jak wyjeżdżałam do pracy też było ciemno...tak smutno, że ogrodu nie widuję cały tydzień. Lubię go o każdej porze roku. Lubię, jak się zmienia, jak codziennie pokazuje nowe oblicza. Czyli do soboty....bo w sobotę ujrzę moje małe królestwo.

Beatko - Całuski dla Ciebie również od Zuzy ;:196 Pokazuję jej zawsze Twoje kozy, uwielbiamy je...no i króliczki, ale o nie nie pytam. ;:185

Marysiu - Zuza pomieszana :wink: Daniel jest mamuni synuś. Jak to mówi moja mama: Zuza to taki kundelek :;230
A Pepsi wybiega, spokojnie. Wszyscy zauważyliśmy w domku przyrost wagi, każdy powoli bierze się w garść. Pepsi zaczyna ostro spacerować. Ze mną :D

Miłeczko - Jak tylko jestem na zakupach, do koszyka lądują smakołyki również i dla ptaszków. Uwielbiam ten widok za oknem. I zauważyłam, że sójki lubią bardzo słonecznik. Położyłam im kilka sztuk ( suszyłam własne słoneczniki) i zajadały się. A na puszkach powojnika widziałam takie malutkie cośki, z różowymi skrzydełkami. Uciekły zanim podeszłam zaciekawiona. A sroki częstują się z psich misek,te są dopiero aparatki. :D

Grażynko - Masz rację, sroki to strasznie głośne ptaszyska. Moje sroki :D jadają razem z psami. Jest ich mnóstwo. A w sobotę zostawiłam dla nich na tarasie ...karmę kocią. Ich przysmak.

Asiu - Widziałam Twój ptasi bar, strasznie mi się podoba. Mój już wymaga liftingu, ale jakoś nie mogę się zabrać. ;:224

Dorotko - Jakoś tak smutno mi się zrobiło, jak przeczytałam Twój wpis. Chciałabym, aby wszystko potoczyło się tak, żebyś znów cieszyła się świętami, i codziennym, zwykłym dniem. Bo każdy z nas zasługuje na szczęście ;:196

Iwonko - Ja wszystkich rozpieszczam, nawet ptaszki. I mój eM się śmieje, że utuczę to fruwające towarzystwo i nie będą mogły latać. :wit

Jadziu - Ja też uwielbiam oglądać te małe diabełki. Uwijają się tak szybciutko. :wit

Dorotko 350 - Pepsi ma 3 lata. To taki ciepły, serdeczny psiak. Kocha nas strasznie, a my ją. Tylko często ucieka , ma takie złe nawyki i nie możemy jej tego oduczyć. Dlatego jak nas nie ma to musi być przypięta. To jedyny sposób, żeby nie uciekała. :wit
Awatar użytkownika
dorkow0
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2013, o 22:58

Post »

Małgosiu, każdy zasługuje na szczęście, mam nadzieję, że kiedyś wszystko się poukłada... Tak to w życiu bywa, że raz jest dobrze, innym razem już nie...
Nie smuć się, życie takie już jest, że musimy sobie z nim radzić...
Będę oglądać Twoje radosne przygotowania do świąt, Twój optymizm i szczęście... Pokazuj co tam zrobiłaś ciekawego na święta, bo pewnie coś już naszykowałaś... ;:196
Wśród Sosen... Buków... Kotów...
Część 1Część 2
Dorota
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Małgosiu ja mam jeszcze jeden karmnik dla ptactwa, którego inni nie mają...pełno ich na wybiegu dla kur :D Jak się zbliżam tylko furkot się unosi :) Wiesz ja teraz mam przyjemność obserwowania ogrodu na co dzień, ale to się z czymś wiąże i nie wiem co lepsze :wink:
To Daniel pewnie smagły przystojniak ;:333 kundelek ;:185
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10

Post »

Cześć, Gosiu :wit
Ciesz się zdrowym wesołym pieskiem.
Pytałaś o Wicka. Walkę o jego życie przegraliśmy ;:145.
Wątek otwarty - zapraszam.
Córka - kundelek? Kundelki są najpiękniejsze.

;:196 Jagi
Awatar użytkownika
Viola K
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 mar 2013, o 19:41

Post »

Małgosiu zazdroszczę ,że udało się Tobie zrobić takie piękne foto... całej watasze ptaków :) mnie się nie udaje Obrazek

Śliczna Mikołajka ;:167 ...moje córki kochają grudzień .. Mikołaj ,urodziny , święta , cały miesiąc prezenty !

Obrazek
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Podobno zbliża się orkan do Polski :evil: Dlatego z latarką w dłoni zrobiłam szybki obchód gospodarski, czy czego nie porwie pod moją nieobecność.

Dorotko - I tak mi żal, jak ktoś smutny....taka jestem ;:196 Na co dzień uczestniczę w wielu smutkach ludzkich, tam gdzie mogę to pomagam, gdzie już nie...jestem po prostu.Dlatego ściskam i wierzę, że u Ciebie wszystko będzie tak, jak chcesz żeby było. I życzę Ci takich świąt jakie chciałabyś, żeby były.

Marysiu - To nasz kochany kundelek :D Taka mieszanina nas wszystkich. :D A co kurki na fakt, że fruwające koleżanki częstują się z ich misek?

Jagoda - To straszne wieści piszesz. :( Szkoda bidulka, mam tylko nadzieję, że nie cierpiał za mocno....Ech, życie . Nasi ulubieńcy niestety żyją zbyt krótko, za krótko. I najbardziej boli, jak chorują. W takim milczeniu, pogodzeniu.... :(

Violka - To w grudniu tylko się za kieszeń trzymasz :;230 Zuza na szczęście w styczniu ma urodziny, jest czas na odsapnięcie po wydatkach grudniowych. :wit

A ja wybieram się na wojnę ;:163

Obrazek
Awatar użytkownika
mati1999
1000p
1000p
Od: 3 maja 2013, o 13:17

Post »

No wy w pierwszej kolejnosci sie szykujcie ;:174 ;:174 ;:174 a wojna bedzie swiatowa z bombą atomową ? :;230
Awatar użytkownika
Tulap
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2014, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

To co napisałeś bynajmniej nie jest śmieszne ;:173

Małgosiu, , może w te dziury coś powsadzac? :D
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Czy ten kret oszalał?? ;:oj To jakiś gigant!
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Małgosiu nie denerwuj się miałaś pewnie niezłą hodowlę pędraków i drutowców, ale kret zrobi z nimi porządek :D
Kurom jest wszystko jedno, jak podfruwajki zjedzą to one dostaną świeże ;:306
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Małgosiu,piękną masz córeczkę ,a w czapeczce Mikołaja tak jej do twarzy,to piękne dni są teraz ,dzieci mają wiele radości,,mój ogród podobnie wygląda do Twojego,też taki wulkaniczny,pozdrawiam ;:168 :wit
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Małgoś Twoja córcia to śliczna dziewuszka, cudnie wygląda taka wtulona w psinkę . Widać miłość między nimi :D
Ależ masz kraterów..... rany, kret nie próżnuje ;:202
Ptasimi zdjęciami się zachwycam, chyba cała rodzinka ma ubaw obserwując harce tych skrzydlatych gości :D
Awatar użytkownika
takasobie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2009, o 22:32

Post »

Bardzo ładnie te krety zrobiły - tak równiutko i symetrycznie! ;:306
Ja mam 1 kopiec, do którego robią koty i chyba to się temu kretu nie podoba, bo nie wyłazi... :uszy
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Gosiu i ja muszę ruszyć na wojnę :twisted: , bo moje krety też szaleją .
Byłam u nich w tamtym tygodniu i mało nóg nie połamałam.
Życzę Ci powodzenia :wit
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam czwartkowo :D Jutro piątunio i weekend :tan

Mati - Aż tak ....to nie :(

Tulapku - Żebyś Ty wiedział, czego ja im tam nie nawsadzałam. Tylko nie chemii, jeszcze się zastanawiam.Szkoda środowiska.

Betinko - Ale przecież jest renifer ;:196

Marysiu - Już ręce opadają, dawno tak nie rył...jakiś czas był spokój. :(

Martuś - No właśnie, krajobraz jak na księżycu. :(

Aguś - Moja rodzinka woli tv oglądać. Ptaszki to moja specjalność :lol:

Miłeczko - Bo kret inżynier :evil: A dobrze, bo mi przypomniałaś,że w zeszłym roku pomagał mi w przepędzaniu pies, a właściwie jego zakończenie przewodu pokarmowego. Będzie sobota, zabiorę się do roboty :wit

Jadziu - Ja dzisiaj przyjechałam jak było jeszcze jasno i z daleka już dojrzałam te kratery. Płacz i zgrzytanie zębów. :roll:

Miłego wieczoru.

-- 11 gru 2014, o 19:01 --

Iwonko Majowa - Przepraszam, wysłałam i teraz widzę, że zapomniałam Ci odpisać. Gapa jestem :oops:
A dobrze dojrzałaś, bo kopce są naprawdę gigantyczne i jest ich mnóstwo. Jestem zdesperowana, aż tak źle nie było. :(

-- 11 gru 2014, o 19:01 --

Iwonko Majowa - Przepraszam, wysłałam i teraz widzę, że zapomniałam Ci odpisać. Gapa jestem :oops:
A dobrze dojrzałaś, bo kopce są naprawdę gigantyczne i jest ich mnóstwo. Jestem zdesperowana, aż tak źle nie było. :(
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”