Mój niedawno kupiony ogródek działkowy - Onka37
- miaaa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 lut 2008, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Iwonko
Wreszcie trafiłam do Ciebie :P jestem pełna podziwu , gdy spoglądam na pierwsze zdjęcia z początku wątku i te obecne. Widać, że dużo pracy i miłości włożyliście w upiększanie ogrodu :P A widać też, że było warto 8) Bardzo mi się podoba
Superowy grill, altanki zazdroszczę, strasznie mi się podobają takie domki "górolskie", ze ściętymi daszkami :P piękne rabatki, cudne roślinki , wzorowy trawniczek, jednym słowem same ochy i achy
Pozdrawiam cieplutko

Wreszcie trafiłam do Ciebie :P jestem pełna podziwu , gdy spoglądam na pierwsze zdjęcia z początku wątku i te obecne. Widać, że dużo pracy i miłości włożyliście w upiększanie ogrodu :P A widać też, że było warto 8) Bardzo mi się podoba

Pozdrawiam cieplutko

Dorotko czuje się zawstydzona tymi pochwałami
! które troche niestety mijają się z prawdą! gdzie mi tam do Waszych ogrodów drogie dziewczynki! mimo wszystko dziękuję bardzo!!! wciąż mało czasu!
A wczoraj dzień z przygodami na działce
, pojechaliśmy do ogrodniczego, kupiłam troche iglaków, z bólem serca bo z kasą krucho.... zabraliśmy się za wykopywanie pelargoni, których nie chce (ewentualnie w innym miejscu) i jak pech to pech, sczeliły nam widły amerykańskie kupione w tamtym roku i szpadel!!!! robota w toku a tu suprise!
zaraz jedziemy do marketu po niwe i dziś znów robota, trudno że niedziela
ale chociaż słoneczko świeci! biorę aparat to zrobie kilka zdjęć bo mam roślinki do identyfikacji, i do pokazania domek w środku! buziaki 

A wczoraj dzień z przygodami na działce

zaraz jedziemy do marketu po niwe i dziś znów robota, trudno że niedziela

Iwonko odwiedziłam Twoją działkę, jest taka sama duża jak moja. Widzę, że dużo pracy włożyliście, żeby wyglądała tak pięknie, już jest ślicznie, altanka inaczej wygląda a grill wyjątkowo pomysłowy i bardzo funkcjonalny, wart naśladowania. U mnie urządzanie działki trwało latami i jeszcze zawsze coś się zmienia, myślę, że Tobie pójdzie szybciej. Serdecznie pozdrawiam.