Basiu, świetne chłopaki i przystojniaki z nich. Niedługo zobaczysz ile dziewczyn się przez Twój dom zacznie przewijać
 Basiu, świetne chłopaki i przystojniaki z nich. Niedługo zobaczysz ile dziewczyn się przez Twój dom zacznie przewijać  . Torcik jak z cukierni
. Torcik jak z cukierni  Wracając do pomidorków kilka lat temu posadziłam po raz pierwszy Azteki i strasznie mnie denerwowało, że w ogóle nie rosną, bo ja myślałam, że karłowy tzn. że owocki małe będą a krzaki wysokie normalnie ale jak później obsypały się żółciutkimi pomidorkami to liści widać nie było
 Wracając do pomidorków kilka lat temu posadziłam po raz pierwszy Azteki i strasznie mnie denerwowało, że w ogóle nie rosną, bo ja myślałam, że karłowy tzn. że owocki małe będą a krzaki wysokie normalnie ale jak później obsypały się żółciutkimi pomidorkami to liści widać nie było  . Ale zakupy ekstra, ja to chyba na swoje roślinki to adres koleżanki podam, bo mnie M z domu wygoni
. Ale zakupy ekstra, ja to chyba na swoje roślinki to adres koleżanki podam, bo mnie M z domu wygoni 

Dziękuję za miłe słowa
 Dziękuję za miłe słowa   

Mój podejrzliwie by patrzył pewnie, na razie jest daleko i tylko pyta czy kwiatki przyjechały, a ja potwierdzam nie wdając się w szczegóły
 Mój podejrzliwie by patrzył pewnie, na razie jest daleko i tylko pyta czy kwiatki przyjechały, a ja potwierdzam nie wdając się w szczegóły  

Ty to od razu na maxa
  Ty to od razu na maxa    

W kolejnym tygodniu przyjedzie jeszcze jedna paczucha i to już naprawdę koniec w tym roku ... chyba
  W kolejnym tygodniu przyjedzie jeszcze jedna paczucha i to już naprawdę koniec w tym roku ... chyba  

Żurawki to kolejne moje szaleństwo i już troszkę ich zgromadziłam, staram się podpisywac, żebym sama wiedziała też co mam, a i innym może się przydać.
  Żurawki to kolejne moje szaleństwo i już troszkę ich zgromadziłam, staram się podpisywac, żebym sama wiedziała też co mam, a i innym może się przydać.