Iwcia& Patyrek - miło mi, że tak przyjemnie spędziłaś czas na balkoniku.
 :P
  :P Ellaa - mam nadzieję że ten grzaniec szybko Ci pomoże i prędko powrócisz do zdrowia.
No to z warzywami klops. Może okienko na stryszku ?

Gagawi - cieszę się że przesyłka dotarła cała i w dobrej kondycji. Posadż je płytko, bo zbyt głęboko mogą nie wyjść. One korzenią się niezbyt głęboko.
Cynamonku - też lubię taką herbatkę.
No to zapraszam do towarzystwa i na pogaduchy.

Aż oniemiałem jak pooglądałem Twoje liliowce (te wpadające w fiolet są cudne)! A balkonik od razu zdradza, że jego właścicielka kocha rośliny ;)
 Aż oniemiałem jak pooglądałem Twoje liliowce (te wpadające w fiolet są cudne)! A balkonik od razu zdradza, że jego właścicielka kocha rośliny ;) 

I trochę zapachów z balkonowego.
 I trochę zapachów z balkonowego. 

)
 )
 Przeziębienie już mi przechodzi, na szczęscie, bo mam jeszcze sporo do zrobienia na dworze. Stryszek jest, ale na nim panuje zimą 'lodówka' i obawiam się przemarznięcia warzyw
  Przeziębienie już mi przechodzi, na szczęscie, bo mam jeszcze sporo do zrobienia na dworze. Stryszek jest, ale na nim panuje zimą 'lodówka' i obawiam się przemarznięcia warzyw   Coś tam wymyślę, a na pewno nabiorę doświadczenia
  Coś tam wymyślę, a na pewno nabiorę doświadczenia   Ten nieznośny pasożyt przeniósł się już na inne drzewa, co oznacza dla nich nieuchronną zagładę
  Ten nieznośny pasożyt przeniósł się już na inne drzewa, co oznacza dla nich nieuchronną zagładę