Aniu - wielkakulka - a mój sąsiad ... rower wnosi do mieszkania - na drugie piętro i trzyma w pokoju

Aniu - anabuko1 - jak zobaczyliśmy te chmury ... ledwo przed nimi zdążyliśmy do domu, ależ one się kłębiły i kotłowały, a potem była krótka ale rzęsista ulewa
Bogusiu - zastanawiałem się ... wisteria czy milin - wisteria zbyt wielkim jest potworem na mój mały ogródek, więc altanę porasta milin

zdziwiłem się!

piechurem jestem i ja - potrafię rano iść po pieczywo poprzez dwa osiedla - dookoła ... w sumie 7 km

i jeszcze powiem - musiałem pozbyć się auta i ... namawiałem żonę by już nie kupować - nie lubię jeździć (za dużo wariatów na drodze) - nawet jednego roku miałem przebieg ... 4 tys km - średnio wychodzi 5-6 tys. a gdy pracowałem było to 25 tys.

nie dała się namówić - od marca jeżdżę nowym i przez 4 m-ce już jest ponad 3 tys

Asiu! ja mam zdarte hamulce w rowerze - bez przerwy hamuję, stale coś zobaczę ciekawego, godnego uwiecznienia

czy u Was też już widać oznaki jesieni?

liście lecą z drzew - zakwitły chryzantemy i astry, owoce szybciej dojrzały ....