Moja kolekcja
Bardzo ładne a zwłaszcza ten co na niego storczykowa choruje, z reszta nie ma się jej co dziwić ja niestety nie będe mogła ich mieć tzn. wybrać się na zakupy po nie bo mam Radka gorączkującego, 10km do biedronki, brak auta i wszyscy pracują a popołudniu to będzie przebrane:(( pozdrawiam i gratulacje niech Ci rosną
martuś
- Mamba
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 cze 2008, o 21:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wszyscy się chwalą nowymi pędami, a mi było żal, że nic się nie dzieje. Aż do wczoraj, gdy okazało się, że są 2 nowe, jeszcze maleńkie, pędy
Zdjęć jeszcze nie zrobiłam, ale jak trochę podrosną na pewno je pokażę.
Poza tym znowu wzbogaciłam swoją kolekcję o kolejne wymarzone storczyki
Pierwszy to filoetowa Laelia cattleya "Secret Love", a drugi pomarańczowa Vanda lub Ascocenda / nie było załączonej fiszki i nie wiem dokładnie co to jest/. Oba zakupione na wystawie storczyków w Berlinie, gdzie byłam w sobotę. Mam całą masę zdjęć, ale jeszcze nie udało mi się ich przygotować do pokazania. Wrażenia niesamowite
W niedziele wracając z Niemiec na trasie było Obi w Lubinie, gdzie wstąpiłam tylko popatrzeć
Oczywiście nie skończyło się na patrzeniu, bo wyszłam z 2 przecudnymi phalaenopsis. Zdjęcia mam, ale muszę je przygotować.
Poza tym znowu wzbogaciłam swoją kolekcję o kolejne wymarzone storczyki
W niedziele wracając z Niemiec na trasie było Obi w Lubinie, gdzie wstąpiłam tylko popatrzeć
- MariaTeresa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 lut 2008, o 02:43
Piękne i...dużo katlejowatych
, vand, dzięki za zdjęcia i gratulacje wspaniałych zakupów
, jakiej średnicy jest kwiat Twojej katleji i vandy? 

Pozdrawiam ciepło
Ulubieńcy MariiTeresy
Ulubieńcy MariiTeresy