Moja kolekcja

Zablokowany
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Zgadzam się z Tobą, że nałóg a na dodatek taki że,, w miarę jedzenia apetyt rośnie,, bo zawsze wpadnie w oko coś czego się jeszcze nie ma A JAK MOŻNA NIE MIEĆ???????? :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Mamba
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 cze 2008, o 21:25

Post »

Ze storczykami jest trochę tak jak z ciuchami. Jak już coś mamy, chcemy kolejne, bo te co mamy, pomimo że są piękne, jednak już zdobyłyśmy. A my wciąż potrzebujemy i pragniemy nowych ;:106
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No właśnie ja też tak mam ze świecami(świecznikami) i naszyjnikami, jak coś widzę innego niż mam, to aż podpieka mnie żeby kupić. Ale ćwiczę silną wolę, i nawet czasami udaje mi się :lol: :lol: :lol: Przynajmniej znajomi przy jakichś okazjach nie mają problemu, co nam kupić w prezencie :D
Awatar użytkownika
bobi
500p
500p
Od: 12 maja 2006, o 09:00

Post »

Obrazek

;:111 to jest imponujące i roślina/ny i ... cena ;:109
Pozdrawiam, Baśka
Awatar użytkownika
menia
500p
500p
Od: 30 lip 2008, o 21:36

Post »

Mambo no mam zazdrość,ale taką pozytywną. Upolowałaś przecudne storczyki, to u nas na prawde rzucili jakieś odrzuty :(
Twoje są piękne, duże, zdrowe i takie o jakich marzę, ale zaczynam ostatni rok nauki, to jakieś sesję będą i sobie kupię. hihihi
marta83
100p
100p
Od: 23 kwie 2008, o 10:41

Post »

Bardzo ładne a zwłaszcza ten co na niego storczykowa choruje, z reszta nie ma się jej co dziwić ja niestety nie będe mogła ich mieć tzn. wybrać się na zakupy po nie bo mam Radka gorączkującego, 10km do biedronki, brak auta i wszyscy pracują a popołudniu to będzie przebrane:(( pozdrawiam i gratulacje niech Ci rosną
martuś
Awatar użytkownika
renata75
1000p
1000p
Od: 5 kwie 2008, o 16:10
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Powiem krótko wszystkie piękne, trzymam kciuki za twoje maleństwo. :P

Pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
Mamba
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wszyscy się chwalą nowymi pędami, a mi było żal, że nic się nie dzieje. Aż do wczoraj, gdy okazało się, że są 2 nowe, jeszcze maleńkie, pędy ;:31 Zdjęć jeszcze nie zrobiłam, ale jak trochę podrosną na pewno je pokażę.

Poza tym znowu wzbogaciłam swoją kolekcję o kolejne wymarzone storczyki ;:33 Pierwszy to filoetowa Laelia cattleya "Secret Love", a drugi pomarańczowa Vanda lub Ascocenda / nie było załączonej fiszki i nie wiem dokładnie co to jest/. Oba zakupione na wystawie storczyków w Berlinie, gdzie byłam w sobotę. Mam całą masę zdjęć, ale jeszcze nie udało mi się ich przygotować do pokazania. Wrażenia niesamowite ;:92

W niedziele wracając z Niemiec na trasie było Obi w Lubinie, gdzie wstąpiłam tylko popatrzeć :twisted: Oczywiście nie skończyło się na patrzeniu, bo wyszłam z 2 przecudnymi phalaenopsis. Zdjęcia mam, ale muszę je przygotować.
Awatar użytkownika
Mamba
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wreszcie udało mi się przygotować kilka zdjęć. Na początek moje nowości zakupione w Berlinie i w drodze powrotnej w Obi w Lubinie
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

I na początek kilka zdjęć z wystawy w Berlinie.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Mamba
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ciąg dalszy, a jest to tylko niewielka część zdjęć
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
MariaTeresa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lut 2008, o 02:43

Post »

Piękne i...dużo katlejowatych :) , vand, dzięki za zdjęcia i gratulacje wspaniałych zakupów :D , jakiej średnicy jest kwiat Twojej katleji i vandy? ;:88
Pozdrawiam ciepło
Ulubieńcy MariiTeresy
Awatar użytkownika
Art
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sie 2007, o 20:04

Post »

Mambo, piękne "zakupy" ;:224 (z gąszczem kwiatów i pączków ).
Dzięki za możliwość obejrzenia wystawy poza naszymi granicami.
Mnie też zauroczyły Cattleye. Piękne ! Napisz coś o swoich wrażeniach...

Pozdrawiam, Joanna :)
Awatar użytkownika
Wanda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 mar 2008, o 11:44

Post »

Na dworze szaro i smutno, a tu takie śliczności. Az się serce raduje. Gratuluję udanych zakupów. Ale najbardziej gratuluję odratowania storczyka bez stożka wzrostu. To wielki sukces.
Awatar użytkownika
renata75
1000p
1000p
Od: 5 kwie 2008, o 16:10

Post »

Mambo, wystawa piekna, fajnie że chorubsko Ci przeszło i mogłaś pojechać i pooglądać takie cuda, a przy okazji zrobić takie piękne zakupy, gdy oglądam te kwiaty to aż serce się raduje, jeszcze raz gratujuję.

Pozdrawiam :P
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mambo, zakupy śliczne, zdjęcia z wystawy super, podejrzewam, że wrażenia estetyczne po wizycie też niesamowite :D Czekamy na więcej zdjęć :shock:
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”