-hibki to też moje ulubione
Peloric unikatowy

Pozdrówka

Mój jest czerwony i różowy... Chyba, że masz problemy z kolorami tak jak Tomasz ... hi hi hi...
 Mój jest czerwony i różowy... Chyba, że masz problemy z kolorami tak jak Tomasz ... hi hi hi...   

Kimono cudny jak zawsze
 Kimono cudny jak zawsze 
 Ty to masz szczęście do wypatrywania takich unikatów - najpierw Carmen, teraz ten peloric...
  Ty to masz szczęście do wypatrywania takich unikatów - najpierw Carmen, teraz ten peloric...  

Ale robię co mogę
 Ale robię co mogę  

Nie wiedziałam, że hibiskus szkodzi kotom.
 Nie wiedziałam, że hibiskus szkodzi kotom. 

Dlaczego ja na takie okazy nie trafiam?
 Dlaczego ja na takie okazy nie trafiam?  

, Emila ?
 , Emila ? Już myślałem, że jakąś wentylacje zamontowałaś storczykom czy cuś... eeeh te palone grzybki...
 Już myślałem, że jakąś wentylacje zamontowałaś storczykom czy cuś... eeeh te palone grzybki...

I tak na przykład zwykły surowy czosnek może je zabić.
  I tak na przykład zwykły surowy czosnek może je zabić.   

Co do kotków, to moja niedawno napiła się wody z bioseptem. Ale miałam chwile przerażenia i zła na brata, bo ją wypuścił jak wrócił ze szkoły.
 Co do kotków, to moja niedawno napiła się wody z bioseptem. Ale miałam chwile przerażenia i zła na brata, bo ją wypuścił jak wrócił ze szkoły.   Na szczęście nie wypiła jej dużo.
 Na szczęście nie wypiła jej dużo.  
  Ech.. pech, to pech. Najpierw ja mu złamałam przy przesadzaniu, a teraz kotek.
 Ech.. pech, to pech. Najpierw ja mu złamałam przy przesadzaniu, a teraz kotek.  

, Emila ?
 , Emila ?