Moje storczyki - galeria zuzulec
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
piękny haft. a skończyłaś tego Phalaenopsis co kiedyś pokazywałaś fotki obrazka? ja też teraz haftuję Phalaenopsisa (mojego własnego pomysłu, nie miałam obrazka z wzorem, tylko sama sobie narysowałam na kanwie). już go zrobiłam, tylko jeszcze mi tło zostało. a że tło będzie dość skomplikowane (przy storczyku ciemnofioletowe, potem coraz jakśniejsze a przy krawędziach liliowe, te kolory będą przechodziły z jednego w drugi), skończenie obrazka zajmie mi dużo czasu :/
- Jeanne
- 1000p

- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Duśka, jak skończysz swoje dzieło to mam nadzieję że się nam pochwalisz
Lucynko, brakowało nam Ciebie na forum, ale dobrze że wszystko jakoś Ci się układa i że zaglądasz już częściej
nowy haft na pewno będzie przepiękny, przy Twoich zdolnościach.... 
Lucynko, brakowało nam Ciebie na forum, ale dobrze że wszystko jakoś Ci się układa i że zaglądasz już częściej
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
Dusia ..
tak się zastanawiam o jakiego storczyka Tobie chodzi??? Ja nie pokazywałam obrazka, który chcę zrobić, tylko pokazałam obrazek, który już zrobiłam ;) chyba, że już mi się coś pomyliło .. ale raczej nie ;)
Asiu - tak, tak - nie jest już tak tragicznie .. sytuacja się stabilizuje - i to nie tylko u mnie ... jeden z Falenopsisów zaczyna wypuszczać pęd kwiatowy .. no .. wracamy do codzienności ;)
Asiu - tak, tak - nie jest już tak tragicznie .. sytuacja się stabilizuje - i to nie tylko u mnie ... jeden z Falenopsisów zaczyna wypuszczać pęd kwiatowy .. no .. wracamy do codzienności ;)
- Storczykowa

kiedyś pokazywałaś chyba w dziale o haftowaniu takisuper obrazek z białym Phalaenopsisem. też robię białego, ale na fioletowym tle, by mi pasował do ścian w pokoju.zuzulec pisze:Dusia ..tak się zastanawiam o jakiego storczyka Tobie chodzi??? Ja nie pokazywałam obrazka, który chcę zrobić, tylko pokazałam obrazek, który już zrobiłam ;) chyba, że już mi się coś pomyliło .. ale raczej nie ;)
- Storczykowa

jestem ciekawa, jak będzie wyglądać, ale łatwo się zniechęcam i dlatego mi idzie powoli ten obrazek. może za miesiąc, dwa go skończę. jak skończe, dam fotkę w moim temacie storczykowym lub w temacie o haftowaniu. to będzie biały Phalaenopsis z rózową warżką.zuzulec pisze:Teraz Dusia wszystko jasne. Ten biały Falenopsis to był obrazek, który już dawno temu wykrzyżykowałam i jest tam własnie w tym dziale .. skończony .. ;)
Teraz czekamy na Twojego storczyka - pewnie Ty sama też nie możesz się już doczekać efektu końcowego ;)
- Storczykowa

ale przy hafcie się szybko poddaję bo bym chciała mieć od razu gotowy obrazek... leniwa jestem strasznie i do tego niecierpliwa.zuzulec pisze:Troszkę dziwne, że zniechęcasz się haftem a przecież przy prawdziwych storczykach potrzebna jest cierpliwość i zaangażowanie - tutaj szybko się nie poddajesz ;)
-
Orchideomaniak
- 500p

- Od: 19 sie 2008, o 21:59
- Storczykowa

- MariaTeresa

- Od: 1 lut 2008, o 02:43
Witaj cieplutko
Lucynko
Poczekam na poprawę nastroju z pytaniami o storczyki....
cieplejszych barw życia życzę i nie poddawaj się

Poczekam na poprawę nastroju z pytaniami o storczyki....
cieplejszych barw życia życzę i nie poddawaj się

Pozdrawiam ciepło
Ulubieńcy MariiTeresy
Ulubieńcy MariiTeresy