W zw. z powyższym od rana przenosiłam moje drzewka do mieszkania , jednocześnie nieco je skróciłam i pousuwałam oklapnięte liście i pąki. A teraz w słońcu +15 stopni !
 W zw. z powyższym od rana przenosiłam moje drzewka do mieszkania , jednocześnie nieco je skróciłam i pousuwałam oklapnięte liście i pąki. A teraz w słońcu +15 stopni ! 
No cóż : "Przyszła jesień , nie ma rady na to ..."

Ja myślę, że tak. Sadzonki właśnie teraz rosną sobie w domach i na wiosnę w maju będzie można je wystawić do ogrodu. Oczywiście wcześniej przesadzając do dużej donicy.Gorga pisze:Widziałam na allegrooo dużo sadzonek które są sprzedawane
czy to dobry pomysł by kupować teraz sadzonki datury ?

.
 . . Nie zawsze wiesz w jakich warunkach jest u sprzedawcy więc nie jesteś w stanie zapewnić podobnych.
 . Nie zawsze wiesz w jakich warunkach jest u sprzedawcy więc nie jesteś w stanie zapewnić podobnych.

. To jakieś rarytasy, u nikogo ich jeszcze nie widziałam.
 . To jakieś rarytasy, u nikogo ich jeszcze nie widziałam.