Gratuluje wszystkich dobrych wieści,  a  te trudniejsze niech sobie idą precz!

czemu ,,wyje,, boi się kotów, czy ich nie lubi???
  czemu ,,wyje,, boi się kotów, czy ich nie lubi???
 Powinnam pod tym kątem sprawdzić Kota Marnotrawnego. Przez cztery lata nieobecności w domu może mieć różne przypadłości, pozostałe niedawno były u lekarza i nic nie mówił, więc zakładam, że zdrowe. Synowa (ciągle nielegalna
 Powinnam pod tym kątem sprawdzić Kota Marnotrawnego. Przez cztery lata nieobecności w domu może mieć różne przypadłości, pozostałe niedawno były u lekarza i nic nie mówił, więc zakładam, że zdrowe. Synowa (ciągle nielegalna  ) też nie zwróciła na to uwagi, a na pewno by powiedziała.
) też nie zwróciła na to uwagi, a na pewno by powiedziała.

Mam nadzieję, że nie będzie źle i nikt nie ucierpi
 Mam nadzieję, że nie będzie źle i nikt nie ucierpi 

Może nie od razu się pokochają, ale powinny móc wytrzymać pod jednym dachem. U mnie co jakiś czas Czarniuta i Łasica toczą dzikie walki, kiedy im się przypomni, że się muszą nienawidzić
 Może nie od razu się pokochają, ale powinny móc wytrzymać pod jednym dachem. U mnie co jakiś czas Czarniuta i Łasica toczą dzikie walki, kiedy im się przypomni, że się muszą nienawidzić  A potem tygodnie normalności i jedzenia ze wspólnej miski
 A potem tygodnie normalności i jedzenia ze wspólnej miski