Ogród Bożeny 170365
O tak tak... kurcze mogłam podciąć liście ... a tyle się z nimi omęczyłam.hanka55 pisze: Jeśli koniecznie musisz mieć te języczki, to przytnij im liście,
gdy będziesz sadziła - pozwoli to bylinie na złapanie równowagi koronowo- korzeniowej
I obowiązkowe podlewanie codziennie!
One są mokrolubne, nawet do strefy bagiennej.
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- hanka55
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Eeee w suchym też urosną ale będą małe i podwiędłe w słońcu.
Widziałam border przedogródkowy z Desdemony, pod koniec jesieni
stare krzewy nie przekraczały 50cm wysokości i miały liście malunie, mniejsze od dłoni.
Ja, ze swoich mogę robić kapelusze
Dlatego lepiej umiejscowić je tam, gdzie czują się dobrze. :P
Widziałam border przedogródkowy z Desdemony, pod koniec jesieni
stare krzewy nie przekraczały 50cm wysokości i miały liście malunie, mniejsze od dłoni.
Ja, ze swoich mogę robić kapelusze
Dlatego lepiej umiejscowić je tam, gdzie czują się dobrze. :P
O żesz Ty, chodzisz po ludzich i mnie obgadujeszmag pisze:No ładnieee, a Giza chciała mi właśnie języczki podrzucić na moją piaszczysta pustynię![]()
![]()
-
bożena170365
- 500p

- Od: 17 lut 2008, o 22:48
giza pisze: napisała:mag pisze:No ładnieee, a Giza chciała mi właśnie języczki podrzucić na moją piaszczysta pustynię![]()
![]()
Giza napisała:
O żesz Ty, chodzisz po ludzich i mnie obgadujesz
Gizuniu jak Mag nie chce to ja języczkę chętnie przyjmę.Mam ją zaklepaną u Jadziu ni . Jakbyś chciała mi ją sprezentować to ja bym była cała happy,tym bardziej ,że mieszkamy od siebie ze 30km.CO TY NA TO KOCHANA
Bożenko, no problem
Ale niestety jeden warunek. Tylko odbiór osobisty, gdziekolwiek we wrocku. Przepraszam, ale dostaję szału jak musze korzystac z naszej osiedlowej poczty, 1,5 godz stracone i trudno mi znależć na to czas.
Myślę, że niedługo będe widziała się z Madzią /prawie Twoja sąsiadką/ może Ona jakoś nam pomoże w przakazaniu. Jak tylko będę na działce wykopię resztki języczki / mam nadzieję,że coś się ostało/ wsadzę do doniczki, wezmę do domu i tu jej przypilnuję
Ale uprzedzam, to jest straszna mizerota
Myślę, że niedługo będe widziała się z Madzią /prawie Twoja sąsiadką/ może Ona jakoś nam pomoże w przakazaniu. Jak tylko będę na działce wykopię resztki języczki / mam nadzieję,że coś się ostało/ wsadzę do doniczki, wezmę do domu i tu jej przypilnuję
Ale uprzedzam, to jest straszna mizerota
-
bożena170365
- 500p

-
bożena170365
- 500p

-
bożena170365
- 500p

-
bożena170365
- 500p

- coccinella
- 1000p

- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
Bożenko - paczka dotarła w ostatniej chwili! Dzięuję Ci kochana! A funkie masz prześliczne! Moje spod oczka ładnie odbniły podczas mojej nieobecności. Przyjęły mi się też 2 kłącza wsdazone do ziemi bez przekonania. Jak będziesz reflektować, to daj znać na wiosnę, to Ci podeślę.
Nie mogę się napatrzeć na tego czerwonego koleusa. Jeszcze takiego nie widziałam i strasznie mi się spodobał. będę polować
Nie mogę się napatrzeć na tego czerwonego koleusa. Jeszcze takiego nie widziałam i strasznie mi się spodobał. będę polować
-
bożena170365
- 500p

Haneczko przejrzałam Twój wątek od deski do deski....wchodzę do siebie ,a tu .....niespodzianka...l historia powstawania oczka
Dziękuję ,kochana jesteś
Gizuniu to hosty z allegro od p.Andrzeja z Sochaczewa 2 to Dream Queen
Dzisiaj poszłam na plac targowy niby po jaja-to oczywisty pretekst nie ma co się oszukiwać ,no i oczywiście nie omieszkałam zajrzeć na roślinki...piękny 1,5 m. MIELIN-15Zł, CLEMATISTY pełne -cuda po prostu 25zł ale szczepiona WISTERIA PO15Zł....jest już moja....Kurcze aż sie siebie boję....
Gizuniu to hosty z allegro od p.Andrzeja z Sochaczewa 2 to Dream Queen
Dzisiaj poszłam na plac targowy niby po jaja-to oczywisty pretekst nie ma co się oszukiwać ,no i oczywiście nie omieszkałam zajrzeć na roślinki...piękny 1,5 m. MIELIN-15Zł, CLEMATISTY pełne -cuda po prostu 25zł ale szczepiona WISTERIA PO15Zł....jest już moja....Kurcze aż sie siebie boję....