Iza dawaj tą szyneczkę jak coś zostało
Ogród Bożeny 170365
-
bożena170365
- 500p

- Od: 17 lut 2008, o 22:48
tak marudzili a nic nam nie zostawili
hahahhaa ale mi się rymuje
Bożenko piękne zdjęcia jak zwykle. Nei mów, że jesień nadciąga bo moje róże pąkami obsypane jak poczatkiem latka
hahahhaa ale mi się rymuje
Bożenko piękne zdjęcia jak zwykle. Nei mów, że jesień nadciąga bo moje róże pąkami obsypane jak poczatkiem latka
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
bożena170365
- 500p

No tak to wygląda u mnie....susza zrobiła swoje ,a po drugie nie mam zbyt wielu kwitnących,moja róża dawno przekwitła i zostały tylko zielne listki...,różyczka dostała nową drewnianą pergolę,bo poprzednią wiatr połamał,ale był kłopot z jej przeniesieniem,bo ona już wielkie i grube,zdrewniałe łodygi już ma..podrapane mam całe ręce po tej pracy
-
bożena170365
- 500p

Witam po długiej przerwie - KOLEKCJA HOST NABYTYCH W TYM ROKU..., na razie to mikruski ale przecież urosną...

Mam nadzieję, że te maluszki za dwa lata tak będą wyglądały:

A w drodze do mnie są trzy pięęękknotki....

Fuksja którą staram się prowadzić jako drzewko, myślę, że wskazówki Neli będą bardzo w tym przydatne:

Kompozycja koleusów (chyba) :

A pod moją nieobecność w ogrodzie w płatkach hortensji , sami zobaczcie...

Na koniec, częstujcie się goframi z bitą śmietaną i owocami...

Mam nadzieję, że te maluszki za dwa lata tak będą wyglądały:

A w drodze do mnie są trzy pięęękknotki....

Fuksja którą staram się prowadzić jako drzewko, myślę, że wskazówki Neli będą bardzo w tym przydatne:

Kompozycja koleusów (chyba) :

A pod moją nieobecność w ogrodzie w płatkach hortensji , sami zobaczcie...

Na koniec, częstujcie się goframi z bitą śmietaną i owocami...

-
bożena170365
- 500p

Januszu,Wiolet ko dziękuje za wizytę
Januszku a w Twoim ogrodzie to dopiero cudności można zobaczyć
Wioletko Rysy to już coś....Ja z rodzinką zaliczyliśmy Trzy Korony.Morskie oko,prawie Dolinę 5 stawów,śnieżkę i Baranią Górę ,Czantorię ale nie wyciągiem niech ktoś sobie tak nie pomyśli...
Dzisiaj jestem później na necie.....taka gapa ze mnie , rano wpadło mi do i do kawy..urządzenie wi fi to które łączy laptopa z internetem...ale byłam wściekła... wrrrrr myślałam,że już trzeba wydać kasę na zakup nowego,ale po kilku godz.chyba wyschło bo znowu można łączyć się z internetem...,dobrze,że to sie tak skończyło
Januszku a w Twoim ogrodzie to dopiero cudności można zobaczyć
Wioletko Rysy to już coś....Ja z rodzinką zaliczyliśmy Trzy Korony.Morskie oko,prawie Dolinę 5 stawów,śnieżkę i Baranią Górę ,Czantorię ale nie wyciągiem niech ktoś sobie tak nie pomyśli...
Dzisiaj jestem później na necie.....taka gapa ze mnie , rano wpadło mi do i do kawy..urządzenie wi fi to które łączy laptopa z internetem...ale byłam wściekła... wrrrrr myślałam,że już trzeba wydać kasę na zakup nowego,ale po kilku godz.chyba wyschło bo znowu można łączyć się z internetem...,dobrze,że to sie tak skończyło

-
bożena170365
- 500p

- hanka55
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Jeść, jeść, jeść !

Rany Julek, człowiek tu kwiatki ogląda, a na TAKIE pokuszenie jest wodzony!
Jeśli koniecznie musisz mieć te języczki, to przytnij im liście,
gdy będziesz sadziła - pozwoli to bylinie na złapanie równowagi koronowo- korzeniowej
I obowiązkowe podlewanie codziennie!
One są mokrolubne, nawet do strefy bagiennej.

Rany Julek, człowiek tu kwiatki ogląda, a na TAKIE pokuszenie jest wodzony!
Jeśli koniecznie musisz mieć te języczki, to przytnij im liście,
gdy będziesz sadziła - pozwoli to bylinie na złapanie równowagi koronowo- korzeniowej
I obowiązkowe podlewanie codziennie!
One są mokrolubne, nawet do strefy bagiennej.